Alt om streamingtjenester

Velkommen til en verden af streamingtjenester! Med så mange muligheder og valgmuligheder kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Men frygt ikke, for vi har samlet alt, hvad du behøver at vide om streamingtjenester i Danmark.

Gå på opdagelse i vores guide, der dækker alt fra populære tjenester til anmeldelser og tips til at få mest ud af din oplevelse. Så sæt dig godt til rette, læn dig tilbage og lad os udforske den spændende verden af ​​streaming sammen!

Hvad er en streamingtjeneste?

En streamingtjeneste er en online tjeneste, der giver brugerne adgang til at streame indhold fra internettet. Streaming er efterhånden blevet så almindeligt i de danske hjem, at mange både streamer på tv’et, spiller på den bærbare og tjekker sociale medier på telefon på samme tid.

De fleste streamingtjenester giver adgang til en række forskellige typer af indhold, herunder film, tv-shows, musik og spil. Nogle streamingtjenester kræver, at brugerne betaler et abonnementsgebyr for adgang til deres indhold, mens andre tilbyder gratis adgang til et udvalg af indhold.

Mange telefonabonnementer, internetudbydere og lignende inkluderer ofte én eller flere streamingtjenester i deres abonnementer. Dels fordi det tiltrækker kunder, der kan samle deres udgifter ét sted, og dels fordi kunderne kan spare penge ved at samle deres streamingtjenester hos én udbyder.

Streamingtjenester til film, TV og serier

Streaming er blevet en populær måde at se film, tv-serier og andet indhold på. De fleste af os har i dag adgang til en bred vifte af tjenester, der gør det muligt at streame indhold direkte til vores tv, computer, tablet eller smartphone.

Det er dog ikke alle tjenesterne, der er lige gode. Nogle er bedre end andre, og nogle har flere funktioner end andre. Det kan derfor være svært at finde den rette streamingtjeneste for ens behov.

Vi har lavet en liste over de bedste streamingtjenester til film, tv-serier, dokumentarer og andet indhold. Alle tjenesterne på listen har forskellige fordele og ulemper, så du kan finde den tjeneste, der passer bedst til dine behov:

Netflix

Netflix er en af de mest populære streamingtjenester. Du kan finde film og tv-serier i høj kvalitet, og du får adgang til en lang række af indhold. Netflix har forskellige abonnementer, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Netflix giver også brugerne mulighed for at se indhold, som ikke er tilgængeligt andre steder. Det gør det muligt at få adgang til mange af de nyeste film og tv-serier.

Derudover kan du konfigurere dine streamingindstillinger, så du altid har adgang til høj kvalitetsindhold. Nogle af de absolut mest populære tv-serier på Netflix er “Stranger Things”, “The Crown” og “House of Cards”.

Netflix var også en af de første streamingtjenester til at skabe medrivende, originale dokumentarer. For eksempel kan du følge Steven Avery og Avery-familien i Making A Murderer, som forsøger at klarlægge, om politiet i Manitowoc County har begået alvorlige fejl og muligvis tegn på et korrupt system.

Viaplay

Viaplay er en dansk streamingtjeneste, der giver adgang til TV-shows, film og sport. Tjenesten er tilgængelig på flere platforme, herunder web, mobil og smart TV. Viaplay har en abonnementsmodel, hvor brugerne betaler for adgang til tjenesten.

Viaplay giver adgang til en lang række af populære TV-serier og film. Derudover kan brugerne se live sport fra ligaer som NBA og NHL. Tjenesten har desuden et udvalg af børnefilm og -programmer. Du finder mange af de populære danske realityprogrammer såsom Luksusfælden, Paradise Hotel og Masterchef Danmark på Viaplay.

TV2 Play

TV2 Play er en streamingtjeneste, der giver adgang til TV2s kanaler og programmer. Tjenesten er tilgængelig på flere platforme, herunder web, mobil og smart TV. Med TV2 Play kan du se de fleste af TV2s kanaler live og on demand. Du kan også streame udvalgte programmer fra andre tv-kanaler som fx DR, TV 2 Zulu, Kanal 5 og 6’eren. Tjenesten giver desuden adgang til en række populære spil- og dokumentarprogrammer.

På TV2 Play kan du også se medrivende dokumentarer såsom Operation X, Som sunket i jorden og Årgang 20.

DR TV

DR TV er Danmarks førende public service-mediehus. Deres mission er at informere, underholde og engagere danskerne i det danske samfund. DR TV leverer et bredt udvalg af tv-programmer, der spænder over nyheder, sport, kultur, dokumentarer og meget mere. Der er også film.

Deres online streamingtjeneste giver brugerne mulighed for at se deres yndlingsprogrammer på alle enheder – lige fra computere til smartphones og tablets. DR TV er gratis at bruge i Danmark. Du kan hver uge følge med i ekstremt populære programmer såsom I hus til halsen, Løvens Hule og Den Store Bagedyst.

HBO Nordic & HBO Max

HBO Nordic har eksisteret siden 2012, og har siden skiftet navn til HBO Max. Det er en streamingtjeneste, der giver adgang til HBO’s film- og tv-udbud. Tjenesten kan benyttes på både computer, mobiltelefon og tablet. Man betaler månedligt for adgang til tjenesten, og man kan afspille det indhold, som man ønsker, når man har lyst.

HBO Nordic giver adgang til et stort udvalg af film og tv-serier fra HBO. Der er både nye og gamle titler at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Nogle af de mest populære titler på HBO Nordic lige nu inkluderer Game of Thrones, The Sopranos og Sex and the City.

Discovery+

Discovery+ er en ny streamingtjeneste, der tilbyder et udvalg af programmer fra Discovery Networks. Tjenesten blev lanceret i Danmark den 1. februar 2021. Den overtog fra streamingtjenesten Dplay.

Streamingtjenesten byder på et bredt udvalg af programmer fra populære kanaler som Discovery Channel, Animal Planet og TLC. Også de kendte kanaler fra flow Tv, Kanal 4, 5, 6 og 9 er at finde på Discovery+.

Derudover får du adgang til en række eksklusive serier og dokumentarer, som ikke er tilgængelige andre steder.

Det er nemt at komme i gang med Discovery+, da du kan tilmelde dig via din tv-udbyder eller direkte på streamingsiden. Du kan se programmerne på din computer, tablet eller smartphone – hvor og når det passer dig.

C More

C More er en streamingtjeneste, der giver adgang til et bredt udvalg af film, tv-serier og live sport. Tjenesten er tilgængelig via en app til smartphones og tablets og en webbrowser på cmore.dk.

Et abonnement på C More giver adgang til alle tjenestens film, tv-serier og live sport. Der er dog et par undtagelser fra dette: Nogle få film og tv-serier koster ekstra at se, og nogle sportsbegivenheder kan kun ses med et særskilt abonnement.

Tjenesten har flere hundrede film og tv-serier i sit udbud, herunder mange danske titler. C More har desuden en række egne produktioner, der ikke er tilgængelige andre steder. Live sport på C More inkluderer bl.a. Champions League-fodbold, Formel 1 og UFC (mixed martial arts).

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video er en streamingtjeneste, der giver adgang til et udvalg af film, tv-serier og andet indhold. Tjenesten er tilgængelig i flere lande, herunder Danmark.

Det er et af de nyeste skud på den danske streamingstamme, og du kan finde et bredt udvalg af danske og internationale film og tv-serier på Amazon Prime Video. Tjenesten har desuden et abonnement, der giver adgang til ekstra indhold og fordele.

Nordisk Film+

Nordisk Film+ giver dig adgang til en bred vifte af film og serier. Du kan se det hele online eller via apps til mobilenheder. Nordisk Film+ er en streamingtjeneste, der ejes af Nordisk Film. Nordisk Film+ indeholder ikke kun film og serier fra Nordisk Film, men også fra andre producenter. Der er noget for enhver smag, så du kan finde lige det, du har lyst til at se.

Det er nemt at komme i gang med Nordisk Film+. Alt, du behøver, er en internetforbindelse og en kompatibel enhed. Log ind på www.nordiskfilmplus.dk eller hent app’en til din telefon eller tablet, så er du klar til at streame løs!

Danske film er blandt de bedste i verden. Vi har mange dygtige instruktører og skuespillere, der leverer fantastiske film hver eneste år. Det giver Nordisk Film+ til sine brugere; nemlig gode, danske film. På Nordisk Film+ kan du blandt andet streame film som “Den sidste dansker”, “Den blinde fyr” og “Klassekammeraten”. Du kan også streame et stort udvalg af børnefilm samt en række udenlandske blockbusters.

YouTube

YouTube er verdens største video-streamingtjeneste med over en milliard brugere. Det er gratis at se videoer på YouTube, men hvis du vil have adgang til flere funktioner eller en reklamefri oplevelse, kan du tilmelde dig YouTube Premium.

Med YouTube Premium får du adgang til eksklusive videoer og musik, adgang til YouTube Originals-serier og -film, mulighed for at downloade videoer til afspilning offline samt ingen reklamer.

YouTube er også et sted, hvor du kan se videoer fra forskellige kilder, herunder professionelle producenter, amatører og virksomheder. YouTube har en række værktøjer til brug for brugere, såsom muligheden for at lave kanaler, uploade videoer, tilføje kommentarer og interagere med andre brugere. Det gør det nemt for folk at dele deres interessante videoer med resten af verden.

Disney+

Disney+ er en relativ ny streamingtjeneste fra Disney, der lancerede i 2019. Tjenesten tilbyder et udvalg af film og tv-serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

På Disney+ kan du også streame gribende dokumentarer. Du kan også finde nogle af de mest populære titler fra Walt Disney Studios på Disney+.

Du kan vælge at downloade indhold til at se offline, hvilket er smart, hvis du ikke altid har adgang til internettet. Der er heller ingen reklamer på Disney+, hvilket gør det til en af de bedste streamingtjenester på markedet i øjeblikket.

hayu

hayu er en streamingtjeneste, der giver adgang til hundredvis af reality-tv-shows. Med hayu kan du se dine yndlingsprogrammer når som helst og hvor som helst. Du kan få adgang til hayu via en app på din mobil, tablet eller computer.

Tjenesten har et bredt udvalg af programmer fra populære kanaler som Bravo, E!, Style og Oxygen. Med hayu kan du opleve de seneste sæsoner af Real Housewives, Keeping Up with the Kardashians og Million Dollar Listings samt nye sæsoner af kultfavoritter som Top Chef, Project Runway og Queer Eye. Derudover er det muligt at se eksklusive serier og dokumentarfilm.

Hulu

Hulu er en amerikansk streamingtjeneste med et stort udvalg af film og tv-serier. Tjenesten er tilgængelig i Danmark, og du kan abonnere på den for at få adgang til indholdet. Hulu har en oversigt over deres indhold, så du kan se, hvad der er på tværs af deres platforme.

Du kan også se Hulu Originals, som er programmer produceret eksklusivt til tjenesten. Disse inkluderer populære serier som The Handmaid’s Tale, Castle Rock og The Path. Hvis du abonnerer på Hulu, kan du få adgang til de eksklusive shows sammen med det originale indhold fra andre netværk.

Streamingtjenester til musik

Der er mange musikstreamingtjenester, der tilbyder forskellige måder at høre musik på. Nogle af de mest populære tjenester er Spotify, Apple Music og Google Play Music. Hver af disse tjenester har sine fordele og ulemper, så det er vigtigt at undersøge, hvilken der bedst passer til dine behov.

Spotify er en af de mest populære musikstreamingtjenester. Dette skyldes delvis, at det er meget brugervenligt og har et stort udvalg af musik. Derudover kan du vælge mellem en gratis version af Spotify eller en premium-version, der koster 99 kroner om måneden. Med premium-versionen får du adgang til flere funktioner som f.eks. offline-afspilning, reklamefri afspilning og adgang til flere musikkategorier.

Apple Music er en anden populære musikstreamingtjeneste. Denne tjeneste har et mere intuitivt interface end Spotify, men det store udvalg af musik kan gøre det svært at finde den specifikke sang, du leder efter.

Spotify

Spotify er en streamingtjeneste, der giver dig adgang til millioner af sange. Du kan lytte til musik offline og finde anbefalinger baseret på din musiksmag. Spotify er gratis at bruge med reklamer eller du kan betale for at få adgang til flere funktioner.

YouSee Musik

YouSee Musik er en musikstreamingtjeneste, der giver dig adgang til millioner af sange. Du kan lytte online eller offline, og du kan downloade sange til din mobiltelefon eller computer. YouSee Musik har en gratis prøveperiode på 30 dage, hvorefter du skal betale et månedligt abonnement.

Apple Musik

Apple Musik blev lanceret i 2015 og er Apples egen musikstreamingtjeneste. Tjenesten byder på adgang til mere end 50 millioner sange, som du kan streame eller downloade til din iPhone, iPad, Mac eller PC. Du kan også bruge Apple Musik på Android-enheder, men kun hvis du har et abonnement på Apple Music for Android.

Telmore Musik

Telmore Musik er en musikstreamingtjeneste, der giver adgang til millioner af sange. Du kan lytte til musik offline og downloade sange til din telefon eller computer. Tjenesten koster 49 kroner om måneden, og du kan afspille musik på op til fem enheder.

Deezer

Deezer er en musikstreamingtjeneste, der giver dig adgang til millioner af musiknumre. Tjenesten er tilgængelig i over 190 lande og har over 16 millioner brugere. Deezer giver dig mulighed for at lytte til musik offline, søge efter sange og artister.

Tidal

Tidal er en musikstreamingtjeneste, der giver adgang til millioner af sange. Tidal er fyldt med eksklusive features, der gør det til den ultimative musikoplevelse. Med Tidal kan du lytte til musik i høj kvalitet, oprette dine egne spillelister og dele dem med vennerne, se live-optagelser af dine yndlingskoncerter og meget mere.

Generelt om streamingtjenester i Danmark

I Danmark er der flere forskellige streamingtjenester, der tilbyder adgang til film, tv-serier og andet indhold. Nogle af de mest populære tjenester er Netflix, HBO Nordic og Viaplay.

Der er dog ikke kun positive historier om streamingtjenesterne. En undersøgelse fra Yougov viser, at hver fjerde dansker har oplevet problemer med et af deres abonnementer på en streamingtjeneste. Problemerne kan være mangeartede, lige fra ustabil internetforbindelse til dyre abonnementer.

Det er dog ikke alle historierne, der er negative. Mange danskere benytter dagligt deres streamingtjenester og er meget tilfredse med dem. De fleste tjenester tilbyder nemlig et godt udvalg af film og tv-serier, og man kan ofte finde noget for enhver smag.

Hvordan skal jeg vælge streamingtjeneste?

Der er mange forskellige streamingtjenester på markedet, og det kan være svært at vælge den rigtige til dine behov. Her er nogle ting, du skal overveje, når du vælger en streamingtjeneste:

  • Pris: De fleste streamingtjenester koster mellem kr. 50-100 per måned. Du bør overveje, hvor meget du vil bruge tjenesten, og om det er det værd for dig at betale for denne type service.
  • Udvalg af indhold: Tjek hvilket indhold der tilbydes på de forskellige tjenester, og se om der er noget, du ønsker at se. Husk også at tjekke om der er nogen begrænsninger på hvor mange timer eller film du kan se per måned.
  • Brugervenlighed: Sørg for at tjekke hvor nemt det er at bruge den pågældende streamingtjeneste. Se om det er let for dig at finde det indhold, du søger efter, og om navigeringen er intuitiv.

Når du skal vælge en streamingtjeneste, er det første, du skal overveje, hvilken type indhold, du ønsker at streame. Nogle tjenester fokuserer på film og tv-shows, mens andre har et større udvalg af musik og podcasts.

De fleste streamingtjenester tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan teste dem, før du forpligter dig til et abonnement. På denne måde kan du få en idé om, om indholdet er noget for dig, og om du synes, du får værdi for prisen. Husk dog at afmelde i tide, hvis du ikke ønsker at fortsætte.

Hvilken streamingtjeneste er billigst?

Der er mange forskellige streamingtjenester på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilken der er billigst. Her er en oversigt over de mest populære streamingtjenester i Danmark, og hvor meget de koster i øjeblikket:

  • DR TV: Gratis
  • TV 2 PLAY: 49 kr. per måned
  • Viaplay: 69 kr. per måned
  • HBO Nordic: 79 kr. per måned
  • Netflix: 99 kr. per måned

Hvad er den bedste streamingtjeneste til børn?

Der er mange streamingtjenester, der er beregnet til børn, og det kan være svært at vælge den bedste. Netflix har en af ​​de største udvalg af børnefilm og -shows, og de fleste af dem er egnede til børn i alle aldre.

Disney+ byder på et bredt udvalg af kendte børnefilm og -shows fra Walt Disney Company, Pixar, Marvel og Star Wars. Amazon Prime Video har et godt udvalg af både nye og klassiske børneshows.

Både Netflix og Disney+ giver dig mulighed for at lave en børne profil. Så fjernes alt det indhold, der ikke er egnet for børn. Dine børn kan altså kun streame børnevenlige programmer fra deres profiler, når denne indstilling er på.

Hulu har et mindre udvalg af børneindhold end de andre store streamingtjenester, men det er stadig værd at tjekke ud for sine originale serier som “Adventure Time” og “The Loud House”.

Hvad er den bedste streamingtjeneste til gode dokumentarer?

Der er mange forskellige streamingtjenester på markedet, og det kan være svært at vælge den rigtige. Hvis du ønsker at se gode dokumentarer, er der nogle tjenester, der er bedre end andre.

Netflix har et stort udvalg af fantastiske dokumentarer, både deres egne produktioner og andre populære film. Nogle af deres mest kendte dokumentarer omfatter “Making a Murderer” og “The Keepers”. Deres film “I Am Not Your Negro” og “13th” er også meget seværdige.

HBO har også en række gode dokumentarer, herunder “The Jinx” og “Going Clear”. Deres film “Beware the Slenderman” er også et must-see.

Amazon Prime Video har ikke lige så mange dokumentarer som Netflix eller HBO, men de har stadig et godt udvalg. Deres mest kendte dokumentarfilm omfatter “The Vietnam War” og “Blue Gold: World Water Wars”.

Prøv dig frem

Når det kommer til streamingtjenester, bliver du nok nødt til at prøve lidt forskelligt, før du finder den helt rette tjeneste til dig. Alt efter om du er til danske film, amerikansk reality eller tegnefilm, så skal der nok være en streamingtjeneste lige præcis til dig. Og mange tjenester har meget varierende indhold, så der også er noget for hele familien, hvis I er mange om abonnementet.

Denne artikel er sponsoreret af den finske side cashbackkasinot.net