Sådan downloader du film fra C More

Længes du efter dengang, hvor du ret hurtigt og nemt kunne finde en af dine yndlingsfilm i den store DVD-samling og sætte den på afspilleren? Er du lidt træt af den bøvlede og tidskrævende proces, det kan være nu om dage, at lede efter en serie eller film til aftenunderholdningen?

Bare rolig, det er du ikke ene om. Så du er nok ikke ked af, at det igen er blevet nemt og hurtigt at finde den helt rigtige film til lejligheden endda stadig fra din egen samling. Tiden er dog løbet fra DVD’erne, og i dag ligger din samling på en eller flere harddiske. Nu om dage kan du nemlig downloade dine yndlingsfilm og -serier til din egen playliste. Herefter kan du se dem igen og igen. Lige når det passer dig – præcis som med DVD’erne.

Men i forhold til dengang, slipper du nu for, at de mange film fylder op på reolen, som du så kan bruge til noget andet. Når du så synes, du har set en film tilpas mange gange, så kan du bare slette den. Nemt og super hyggeligt!

Appen, der gør det hele muligt, hedder Audials Movie.

Følg denne guide

Hvis bare du følger denne nemme vejledning, kan du uden problemer hente og lagre alle de serier og film fra C More, du ønsker.

Gør blot følgende:

  1. Start med at downloade softwaren og installer den derefter på din enhed.
  2. Så vælger du Video Streaming og finder C More. Følg så den guide, der nu viser sig, til punkt og prikke.
  3. Åbn C More i din foretrukne browser og find den ønskede film, du gerne vil have optaget.
  4. Nu skal du opnå den bedste kvalitet ved at sikre, at filmens visning foregår i den oprindelige opløsning.
  5. Samtidig med afspilningen, bliver filmen optaget.
  6. Efter optagelsen kan du fremover finde filmen i din playliste.

Du kan optage dine film i formaterne MP4, WMV, AVI, 3GP med flere. Derefter kan du så afspille filmene med Audials Movie. Det er også muligt at sende den videre efter, du har åbnet den i Windows, eller du kan bruge den med andre apps. På den måde kan du også bruge andre enheder til at se din film på. Enkelt og lidt genialt!

Audials Movie udvider din samling uendeligt

Når du har installeret appen, så kan du komme i gang med at downloade præcis de serier og film fra C More, som du ønsker. Fremover vil det så være dejligt nemt at finde dem til afspilning, så tit du vil. Når du er færdig med filmen, så sletter du den bare. Hvis du fortryder en sletning, kan du bare hente filmen igen.

Hvis du bruger appen sammen med andre tjenester såsom Amazon Video, Netflix eller andre video-tjenester, kan du få ekstra megen glæde af den.

På den måde vil du nemlig få adgang til uendeligt mange film og serier.

Din film- og seriesamling vil vokse og du vil aldrig mere løbe tør for underholdning.

download klik her 2 Sådan downloader du film fra C More