Sådan streamer du Viaplay og optager indholdet

Med et abonnement på streamingtjenesten Viaplay er du sikret underholdning, når du vil, og hvor du vil. Fjernsyn på dine præmisser!

Når først du har oprettet en konto på viaplay.dk, så kan der streames indhold til alle dine enheder såsom laptops- og stationære computere, mobil-telefoner og tablets i alle afskygninger.

Det er muligt at streame Viaplay i Danmark og resten af EU. Hvis du skal rejse uden for EU (inklusive Norge), så bliver muligheden for streaming af Viaplay blokeret. I det tilfælde har du brug for at installere en VPN-tjeneste for at ophæve GEO-blokereringen.

Sådan streamer du Viaplay med en VPN

Hvis du derfor sidder i et ikke EU-land og gerne vil se Viaplay, så er du nødt til at installere en VPN. Her kan du se hvordan.

  1. Find en troværdig VPN, som har servere i et EU-land, som man kan streame Viaplay fra.
  2. Download den valgte VPN til din tablet eller anden enhed. Download NordVPN her.
  3. Åbn VPN’en på enheden og opret en forbindelse til en server i et EU-land.
  4. Gå ind på Viaplay via browseren og opret en konto.
  5. Nu kan du streame Viaplay ligeså længe din VPN-forbindelse er aktiv.

Sådan optager du indhold fra Viaplay

Så længe du er online og evt. aktiv på VPN-forbindelsen, kan du streame alle de film, serier, børneprogrammer og sportsbegivenheder, du ønsker.

Men hvis du ved, at du skal hen et sted, hvor der ingen- eller en kun dårlig internetforbindelse er til rådighed, er det muligt at optage det, du vil se på din enhed på forhånd.

Det kræver blot, at du installerer et lille stykke program-software på din enhed. Softwaren hedder Audials One og er konstrueret til at optage streamet- musik og film m.m. online.

Når du har Audials One installeret, kan du downloade og optage online-streamet musik, film og serier på din harddisk til senere brug og afspilning. Så er du fri for at være afhængig af en aktiv både internet- og VPN-forbindelse for at nyde filmene og musikken.

Her kan du se vores guide til Audials One

  1. Download Audials One og installer programmet på din enhed. Download programmet – klik her.
  2. Åbn Audials One på enheden og klik på “Video Streaming” i programmets venstre side.
  3. Nu vil Audials One vise dig alle de tjenester, du kan optage fra. Klik på “Viaplay”
  4. Log nu ind på Viaplay via din browser. Så snart du afspiller indhold fra Viaplay, så optager Audials One automatisk til din enhed.
  5. Når optagelsen er gennemført, bliver den optagede musik eller video automatisk overført til playlisten i Audials One. Nu er det dig, der bestemmer, hvornår du vil se eller høre det, du optog tidligere.

Audials One er et virkelig glimrende software-program, når du har behov for at optage musik, serier, film og andet streaming-indhold til din computer eller anden enhed. Hvis du gerne vil optage til andre filformater, eller ønsker andre avancerede funktioner, så indeholder Audials One også muligheder for dette.