Hvad er HBO Max?

Hvis du har hørt om de nyeste serier og film, så har du helt sikkert også stiftet bekendtskab med det populære HBO Max, som udbyder mange af serierne på hitlisterne. Er du også fascineret af, hvad streamingtjenesten kan tilbyde, skal du læse med her.

HBO’s oprindelse

Selv om HBO Max er relativt nyt i Danmark, så stammer HBO faktisk helt fra 1972. Det er nemlig en amerikansk betalings-tv-kanal, som i øvrigt er den mest sete. Det er dog først i 2012, at HBO markerede sit indtraf på det nordiske marked.

HBO Nordic

En længere streamingkrig mellem andre tjenester betød så, at HBO omdøbte tjenesten til HBO Max. Det var for at markere, at HBO nu skulle være et stærkt brand, og var man i USA abonneret på HBO, fik man automatisk abonnement på HBO Max. I Danmark kan de fleste streame HBO Max.

Men hvad gør du, hvis du for eksempel er på farten og gerne vil se din yndlingsfilm? Optag film og serier fra HBO Nordic, hvis du gerne vil downloade dine yndlingsfilm ned på din computer, så du kan se dem når som helst.

I dag er det vildt at læse om internettets teknologi, hvilket du kan gøre her: verkkohaltuun.fi. For selv om streamingtjenesterne udvikler sig hele tiden, så skal du stadig bruge internet for at kunne streame HBO.

HBO Max

HBO har produceret utallige højkvalitetsserier som Game of Thrones, Entourage, Sex and The City, The Sopranos og mange, mange flere. Og da HBO Max kom til Danmark i oktober 2021, var mange spændte på, hvad der ville være af indhold. Men hvad er HBO Max så egentlig? Som de selv skriver på deres hjemmeside, er det HBO og så meget mere.

Men tjenesten tager i bund og grund udgangspunkt i HBO Nordic, og dermed er HBO Max i virkeligheden en forbedring i form af brugeroplevelsen, at der er flere storfilm og såkaldte Max Originals. Det er serier, som er produceret eksklusivt til HBO Max, blandt andet den anerkendte Westworld.

Ingen gratis prøveperiode

Hvis du er lidt i tvivl om, hvorvidt du vil prøve HBO Max, men ikke har lyst til at betale for et månedsabonnement, så er der desværre ikke faste gratis prøveperioder, som man ser hos andre streamingtjenester. Til gengæld kan du være heldig, at der er kampagnetilbud, som omfatter en gratis prøveperiode, og hos nogle teleselskaber kan du få valget om at få et HBO Max abonnement oveni dit mobilabonnement.

Billigere årsabonnement

Lige nu koster et månedsabonnement for HBO Max 79 kroner. Der er ikke forskel på abonnement efter antallet af brugere eller kvaliteten som ved andre tjenester. Vælger du et årsabonnement, skal du af med 599 kroner om måneden.


Nogle vælger et årsabonnement for at spare penge, da du sparer 349 kroner ved et årsabonnement. Men mange har også overvejelsen om, hvorvidt de har lyst til at abonnere på HBO Max i et år, og derfor vælger flere først et månedsabonnement, så de først kan se tjenesten ad.

 

Familien kan streame

Med et abonnement kan du have fem profiler, så både din søskende eller mor kan få gavn af HBO Max. Er der små børn i familien, som gerne vil se med, er der også mulighed for at oprette en børneprofil. På en børneprofil kan du indstille forældrekontrol, så du kan begrænse, hvad dit barn kan se.

Stream på mange enheder

Du kan streame HBO Max på både mobil, tablet og laptop, så længe du kan downloade appen på din enhed. Desuden kan du streame op til flere enheder på én gang, så du ikke skal vente på, at din familie er færdige med at se en film. Samtidig kan du også bruge Chromecast eller et HDMI-kabel til at streame HBO på dit tv eller en storskærm.

Mens du rejser

Du kan også se HBO Max, mens du er på farten. Men udvalget ændrer sig, alt efter hvor du rejser hen.

Hvis du rejser i et land i EU:

  • Udvalget af serier og film vil være det samme som i Danmark.

Hvis du rejser i et land uden for EU:

  • Udvalget vil variere fra region til region. Derfor er det ikke sikkert, at du kan streame det, du plejer.
  • Andre gange kan du komme ud for, at HBO ikke er tilgængeligt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med HBO Max?

HBO Max har et hjælpecenter, hvor du højst sandsynligt vil kunne få hjælp til dit spørgsmål, uanset om det er om dit abonnement eller streaming. Men er dit spørgsmål alligevel ikke blevet besvaret, kan du skrive en e-mail til deres kundeserviceafdeling.

Hvordan opsiger jeg HBO Max?

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement hos HBO Max, gør du det ikke ved at slette appen, som nogen måske tror. I stedet kan du gøre det gennem appen ved at gå ind på indstillinger, administrer abonnement og derefter opsig abonnement. Er du på computeren, er det næsten det samme, du skal blot klikke ind på din profil først.