Optag film fra Blockbuster

0
7667

Følelsen af at skulle bevæge sig ned i en Blockbuster butik for at leje yndlings DVD’erne er en følelse, som mange i dag har glemt alt om. I dag foregår det meste leje af film nemlig online.

Selv Blockbuster er nu tilgængelig på internettet, hvor du altså kan leje og købe film.

Det kan dog være en smule uoverskueligt, når du skal vælge, hvilken en af yndlingsfilmene som du vil se. Det gælder særligt, hvis de film ligger over det hele på forskellige enheder, eller hvis en film er en DVD, en anden en lejefilm på Blockbuster og en tredje på en helt anden streamingtjeneste. Heldigvis findes der en app, som samler det hele – Audials Movie.

Hvordan virker Audials Movie?

Audials Movie optager den film, du har valgt fra Blockbuster, imens du sidder og ser den. Derfor kan du med fordel vælge den bedste kvalitet muligt. Det vil ofte være, når filmen bliver vist i den originale opløsning. Når din Blockbuster film er optaget, vil den automatisk blive gemt i din egen personlige playliste i din Audials Movie app, helt uden at du skal gøre noget ekstra.

Sådan gør du

Når du skal have en film downloadet, så skal du blot følge disse tre trin, og så har du altid dine yndlingsfilm nemt tilgængeligt.

Trin 1 – Download og installation

Download og installér Audials Movie på den enhed, som du ønsker at se filmen på første gang. Det er helt gratis, og du kan til hver en tid afinstallere appen, hvis du ikke er tilfreds med den.

download klik her 2 Optag film fra Blockbuster

Trin 2 – Optagelse af filmen

Det næste trin kræver, at du benytter Firefox eller Chrome til at finde den film, som du vil optage fra Blockbusters store udvalg. I appen Audials Movie trykker du så på Video Streaming og vælger Blockbuster. En guide, som du kan følge, vil derefter dukke op. Her kan du også vælge, hvilket format du ønsker filmen optaget i. De mest populære er MP4, WMV, AVI, 3GP, men der findes også andre formater. Filmen bliver som beskrevet tidligere derefter optaget, imens du ser den.

Trin 3 – Hiv filmen frem, når du vil se den igen

Når filmen er downloadet, ligger den på en personlige playliste i din Audials Movie app. Du kan vælge at se filmen igen i denne app. Da du desuden selv har valgt, hvilket format du ville gemme i, kan du også åbne filmen i andre programmer eller sende den til andre enheder, hvor du kan få glæde af filmen. Den vil være tilgængelig, indtil du selv fjerner filmen. Hvis du har slettet en film og fortryder, skal du blot optage den igen.

Optagede film samlet ét sted skaber glæde for store og små

Det kan gøre tingene en smule nemmere at have film downloadet og samlet. Det betyder nemlig, at du hurtigt kan finde dem, og dernæst kan du have dem med på farten. Det er smart for børn og voksne. Det kan være, at de små vil se film på bagsædet, eller at du selv har brug for offline adgang på rejsen. Du slipper desuden for at skulle vente længe på, at din film indlæser, når du skal se den, da den allerede er optaget og klar til afspilning.

download klik her 2 Optag film fra Blockbuster
Tidligere artikelSådan downloader du film fra C More
Næste artikelOptag film og serier fra HBO Nordic