Sådan optager du fra TV2 Play

TV2 Play har et kæmpe udvalg af film og serier, da det meste af TV2s katalog ligger på siden. I forhold til serier kan du se alt fra dramaer som Badehotellet til talkshow og underholdning i form af det sjove Natholdet. Udover dette har TV2 Play også et solidt filmkatalog. Der er derfor en stor sandsynlighed for, at der er spændende indhold, som du kan have lyst til at se flere gange.

Hvis du her savner at kunne finde din yndlingsDVD frem, så kan det være, at en smart app kaldet Audials Movie kan være løsningen for dig. Med Audials Movie kan du nemlig samle alle dine favoritter ét sted.

Se din yndlingsserie til hver en tid ved at følge få trin

Med appen Audials Movie kan du få samlet dine serier fra TV2 Play, så du nemt kan se dem igen. Du skal blot følge disse trin:

  1. Download og installér Audials Movie på din foretrukne enhed helt gratis.
  2. Klik på Video Streaming, og find TV2 Play. Herefter skal du følge den vejledning, som kommer frem.
  3. Åbn dernæst TV2 Play i enten Firefox eller Chrome. Vælg de serieafsnit, som du gerne vil optage og gemme.
  4. Vær opmærksom på, at afsnittet bliver vist i en original opløsning. Det giver dig nemlig den bedste oplevelse, da det er den bedste kvalitet.
  5. Imens du ser din underholdning, så bliver det optaget af den smarte Audials Movie app.
  6. Når optagelsen er færdig, bliver den automatisk tilføjet til din personlige playliste i din app.

De samme trin gælder selvfølgelig også ved download af film fra TV2 Play.

Appen er god, hvis du har børn. Børn knytter nemlig hurtigt bånd til bestemte karakterer i de børneserier, som de ser. Det betyder, at de ønsker at se det samme igen og igen. Her er det virkelig praktisk at have det hele downloadet og samlet.

Derfor skal du have Audials Movie

Der er rigtig mange grunde til at vælge Audials Movie til at gemme film og serier på din computer. En af de største grunde er, at det kan spare dig for tid med at skulle lede efter din favoritter fra TV2 Play. Du behøver heller ikke bruge tid på at lede efter gamle DVD’er, for det hele er som nævnt samlet i din egen personlige playliste. Du sparer derfor også plads, da du ikke behøver have DVD’er liggende.

Med Audials Movie kan du endda samle film og serier fra flere forskellige tjenester I den samme playliste. Det kunne være HBO Nordic, Netflix, C More, DPlay eller en helt femte tjeneste. Det giver dig et godt overblik over alt din gemte underholdning.

Audials appen er også smart, da du kan optage på forskellige formater såsom MP4, WMV, AVI og 3GP. Du kan desuden se film eller serier med appen, overføre dem til en anden app, eller du kan vælge at videresende dem. På den måde kan du nemt få underholdningen til at ligge på dine andre enheder. Det er hurtigt og til at have med at gøre.

download klik her 2 Sådan optager du fra TV2 Play