Gratis VPN til US Netflix

VPN’s har efterhånden været et omtalt emne i et stykke tid, men det gør det ikke mindre relevant og interessant. Er du en af dem som endnu ikke helt har fundet ud af, hvad det drejer sig om når navnet VPN dukker op, så skal vi nok guide dig. For selvom det kan lyde lidt teknisk, så er det faktisk nemmere end du tror at få alle fordelene ved de smarte VPN’s.

Hvad er en VPN?

Hvis vi starter helt fra bunden med at forklare hvad en VPN er, kan du få en bedre forståelse. VPN er en forkortelse af ’Virtuel Private Network’. På danske oversættes disse tre ord således til ’Virtuelt Privat Netværk’. Det handler altså primært om at have en sikker internetforbindelse, når man surfer online.

Det som en VPN gør,er at skabe en forbindelse mellem dig og internettet, som både skjules og som er højt sikret mod uvedkommende. Måske tænker du lige nu, hvorfor det har relevans? Det har det netop fordi at man nemt kan blive udsat for cybertrusler og kriminalitet, når man bruger wi-fis rundt omkring.

Rigtigt mange tænker ikke over sikkerheden, når de færdes online og selvom det ikke er alle der bliver ofre for cyberkriminalitet, er det ødelæggende for dem som har prøvet det. En VPN krypterer simpelthen dine data, samt holder din IP-adresse skjult. Det betyder ikke blot noget for dig som bruger åbne wifi’s, men også wifi’s derhjemme. For du kan nemlig holde dine internetaktiviteter private således, at ikke engang internetudbydere kan se hvad du foretager dig.

Streamingmulighederne som bonus

En anden stor fordel som naturligvis bør highlightes ved VPN’s, er underholdningsmulighederne. Det lyder måske mærkeligt i kontekst med skjult IP-adresse og sikker internetforbindelse, men det giver faktisk nye muligheder indenfor streaming. Hvorfor? Netop fordi at den skjulte IP-adresse gør det muligt at usynliggøre din lokation, er der mulighed for at streame film- og tv-serier fra streaming tjenesterne i udlandet. Dog skal du lige tjekke op på reglerne.

Det er ganske velkendt at streaming tjenester tilbyder forskelligt indhold alt efter, hvor man befinder sig i verden. Det betyder at indholdet på amerikansk Netflix, differentiere sig fra britisk Netflix, dansk Netflix osv. Der kan være mange film som kun er tilgængelige på den amerikanske version, som så ikke kan findes på den danske. Det er der mange der er frustrerede over og derfor benytter de VPN’s. Dette gør sig gældende i mange lande i verden.

Det er dog ikke blot når du er hjemme i Danmark, at VPN’en giver mening. Særligt ikke hvis du følger med i danske tv-serier og skal være i udlandet. For du kan den anden vej rundt også streame dine yndlings programmer derhjemmefra uanset, hvor du befinder i verden.

Der findes gratis VPN’s

Der er mulighed for at få gratis VPN’s, samt VPN’s som man betaler for. Det er altid rart hvis man kan slippe for at få flere udgifter hver måned og dette er altså en mulighed ved VPN’s også. Der findes både tjenester, hvor man kan få en prøveperiode og så er der også dem som forbliver gratis, dog har de ikke lige så mange features inkluderet, som dem man betaler for.

Hotspot Shield

Denne VPN er ganske populær og her skal du, hverken registrere dig eller betale en krone. Versionen kommer af Hotspot Shield Premium VPN som man normalvis betaler for. Der kan være reklamer forbundet med gratisversionen, hvilket man lige skal være opmærksom på. Fordelen er dog, at du altså har muligheden for at streame udenlands tv. Vælger du løsningen du betaler for, får du til gengæld hurtigere hastighed.

Windscribe

Denne udbyder af VPN tilbyder også en glimrende gratis version, hvor du kan koble flere enheder på VPN’en. Endvidere kan brugerne også få firewall og blokere reklamer med denne VPN. Denne VPN er den nok allerbedste gratis version, der findes så den er værd at tjekke ud hvis du ikke vil betale for en hver måned. .

Er det værd at få en gratis VPN?

Det er en smagssag, men for nye brugere af VPN’s kan det være relevant at prøve dem af. Det er ikke altid, at gratis VPN’s dækker det personlige behov for sikker forbindelse, plads og ekstra features og derfor er der flere fordele ved de VPN’s, man betaler for. Prisen kan dog variere og det samme kan anmeldelserne. Det er en rigtig god idé at lave research på VPN’s først. For eksempel er der nogle udbydere, som tilbyder gratis versioner hvor man er begrænset i forhold til internettet.

Det er desuden relevant at vide at gratis VPN’s ofte betyder færre servere, som i sidste ende betyder langsommere hastighed til brugerne, altså minimale løsninger. Det er bare de færreste, som er interesseret i langsomt internet nu til dags. De dage er for længst forbi.

De bedste VPN’s på markedet

Vælger du alligevel at ville betale for en VPN, er det også godt at kende til nogle af de bedste på markedet. Vi har lavet en liste du kan tjekke ud og sammenligne. Det bedste du kan gøre er at tjekke dem ud og veje fordele og ulemper op mod hinanden.

ExpressVPN

Denne udbyder, er en af de bedst anmeldte på markedet indenfor VPN’s. Ikke nok med at ExpressVPN er enormt hurtigt, så er det også én af de mest betroede VPN’s verden. Du får fra denne udbyder høj beskyttelse uanset hvor du befinder i verden, da der opereres i hele 94 lande. Du kan desuden benytte VPN’en på alle de enheder, som du har og sikkert surfe uanset om det er derhjemme eller på en kaffebar. 

NordVPN

Denne udbyder topper også listerne over at værende én af de mest troværdige VPN’s, som har fået bedste anmeldelser. Den brugervenlige VPN service, har også servere i mange dele af verdenen og så er det en ganske fordelagtig pris man skal betale. NordVPN giver stor tryghed og sikkerhed når man færdes på nettet uanset hvilken forbindelse der er brugt til sine enheder.

Af andre populære VPN udbydere er der desuden følgende:

  • CyberGhost
  • Surfshark
  • ProtonVPN
  • ZenMate