Kontakt redaktionen

Alt-til-Windows.dk er et IT-site som første gang så dagens lys med navnet VistaGuide.dk tilbage i 2006. I 2009 skiftede vi navn til Alt-til-Windows.dk, da vi ikke blot ønskede at dække Microsoft Windows Vista men alle versioner af Microsoft Windows.

Fra 2012 valgte vi, at Alt-til-Windows.dk ikke kun skulle dække Microsoft Windows, men IT og software generelt. Vi har derfor en stor kategori med programmer og software, hvoraf det meste er under licensen freeware. Vi anmelder løbende software og programmer, dækker Microsoft Windows 8 med en dedikeret kategori.

Alt-til-Windows.dk er udviklet med det formål, at danske brugere har en side som har “alt til Windows”. Vi anmelder og bedømmer, først og fremmest, programmer og software på dansk – vores anmeldere skriver detaljeret om programmet og software applikationer, så selv brugere uden særlig meget IT-kendskab kan være. Det anmeldte software er hovedsageligt freeware programmer, men vi bedømmer også købe-programmer og trialware. Alt software på Alt-til-Windows.dk er scannet for virus og indeholder INTET spyware. Du kan også finde tips, tricks, nyheder og artikler om alle de eksisterende versioner af Windows styresystemet.

Du er meget velkommen til at kontakte os med gode idéer, ris/ros eller lignende:

[email protected]