Introduktion til battlenet online

Har du en gamer gemt indeni dig og har du hørt vennerne snakke om at de gamer med hinanden over battlenet online, så kan du få introduktion til battlenet i denne artikel, så du snart kan joine alle dine venner i det store spilunivers som Battlenet efterhånden råder over.

En platform fyldt med gode spil og socialt liv

Tiden er blevet moden til at fortælle dig lidt om selve Battle.net nu. Battle.net er en platform hvor du kan samle dine spil, dine gamer-venner og i det hele taget interagere socialt som hvis du f.eks. sad på en anden platform som f.eks. Facebook.

Med den nyeste app fra Blizzard entertainment har du en overskuelig opsætning fra det sekund du logger på platformen og du undgår reklamer overalt som f.eks. reklamer fra Íslandi Online Casino.

Du kan i stedet hurtigt få et overblik over hvilke spil du har downloadet, hvilke spil der er dine favoritspil og du kan samtidig holde øje med om dine venner er online og hvad de laver lige nu og her, i en sidebjælke. Spiller dine venner et bestemt spil, kan du se hvilke spil der spilles og er du lige i humør til det spil de er i gang med, kan du joine dine venner og I kan spille sammen eller imod hinanden.

Chat med dine venner inde i appen

Platformens største opgave er at sikre at der er mulighed for at spille de bedste spil med multiplayer funktion – altså er meningen med denne platform lige præcis, at du skal kunne være social med dine venner selvom at I måske sidder i hver jeres hus og gamer.

Du kan hele tiden løbende holde øje med, om der er andre venner der går online og du kan se hvilke spil de joiner, selvom at de vælger at joine et andet spil end det du er inde i. Vil du gerne række ud til dine venner og spørge om de ikke vil joine, så behøver du ikke at finde din telefon frem for at sms eller ringe først. Du kan blot bruge den smarte chatfunktion i siden i stedet.

Sådan får du Battlenet på din computer når du har Windows

Battlenet kan bruges fra flere forskellige systemer. Har du windows som styresystem på din PC, skal du starte med at installere Battle.net desktop programmet på din PC.

Før at du downloader Battle.net desktop programmet på din PC, skal du dog starte med at lukke og slukke hele din computer ned. Ved at lukke og slukke din computer helt ned, sikrer du at din PC ikke har gang i noget der kan forstyrre selve downloaden af Battlenet. Nogle gange ligger der ufærdige ting på din computer, der først bliver ordentlig lagret, når du lukker helt ned.

Når din computer starter op igen, efter at du har haft den lukket helt ned så den kan starte op på en frisk, skal du som det næste tjekke for virus og lignende på din PC. Når du har et antivirusprogram installeret, vil du manuelt kunne sætte din computer i gang med at scanne hele computeren for at se om der ligger noget ukendt på din PC.

Sådan laver du en virusscanning af din pc manuelt, når du har Windows

Du scanner din computer for virus og malware manuelt på følgende måde når du har Windows:

Start med at klikke på start knappen i bunden på din skærm og klik derefter på “settings”. Måske der ikke står settings nogle steder på din skærm, men så står der i stedet “indstillinger”. Det er lidt forskelligt hvad der vil stå, alt efter om du har dit system sat op til at være på dansk eller engelsk. 

Klik herefter på “update & security” hvis du har din computer sat til engelsk, men som også kan hedde “sikkerhed og anonymitet”, hvis du har dit sprog på computeren sat til dansk.

Klik derefter på “Windows security” der på dansk hedder “Windows sikkerhed”.

Klik på “Virus & threat protection” hvis du har engelsk som sprog på din pc eller vælg “Virus- og trusselbeskyttelse” hvis du har sproget på dansk.

Klik på “Scan options” eller som også er kaldet “Scanningsindstillinger” og vælg til sidst “Full scan” hvis engelsk – også kaldet “Fuld søgning”, hvis det er på dansk.

Tryk på “Scan now” eller “Søg nu” afhængigt af om du kører sproget på din computer på dansk eller engelsk.

Deaktiver antivirus-programmet, før du starter download af Battlenet

Hvis der er virus på din computer vil du få det at vide nu og den skal fjernes da din computer skal være fri for denne, inden du kan gå videre til næste step der handler om at du skal slukke for dit antivirus-program. Ja, den er god nok. Du skal deaktivere dit antivirusprogram for at komme videre til næste step. Du deaktiverer dit antivirusprogram ved at gøre følgende:

Start med at klikke på start knappen i bunden på din skærm og klik derefter på “settings”. Måske der ikke står settings nogle steder på din skærm, men så står der i stedet “indstillinger”. Ligesom i beskrivelsen om hvordan du scanner for virus og malware, er det lidt forskelligt om du har dit system sat op til at være på dansk eller engelsk i forhold til hvad der står.

Klik derefter på “Windows security” der på dansk hedder “Windows sikkerhed” og står i venstre side.

Klik herefter på “update & security” hvis du har din computer sat til engelsk, men som også kan hedde “sikkerhed og anonymitet”, hvis du har dit sprog på computeren sat til dansk.

Klik derefter på “Windows security” der på dansk hedder “Windows sikkerhed”.

Hele proceduren minder indtil videre om ovenstående procedure, men herfra bliver det en smule anderledes, så du skal ikke fortsætte med det du gjorde tidligere. Gør i stedet følgende:

Klik nu på “Virus & threat protection”

Klik “Manage settings” også kaldet “Administrer indstillinger”

Sluk nu på knappen for “Real-time protection” også kaldet “Realtidsbeskyttelse” på dansk. Det gør du ved at klikke på den blå knap, så det blå forsvinder. Når denne knap er markeret med blå, er den aktiveret og hjælper dig med at finde evt. malware og forhindrer at det bliver installeret eller kørt på din PC.

Din “Real-time protection” vil kun, når du fjerner det blå ved at klikke, være slået fra i en kort periode. Den vil automatisk aktiveres igen efter noget tid.

Hvis du ikke fjerne realtidsbeskyttelsen og sikrer din computer først, vil du risikere at din download driller

Det virker skørt at skulle deaktivere og slå virusbeskyttelse fra for at kunne installere Battlenet til Windows, men dette er nødvendigt, da dit antivirusprogram ret sikkert vil betragte din download af Battle.net som noget farligt og udefrakommende og derfor vil du opleve at din download bliver blokeret og  installeringen af programmet fejler.

Der er mange der bare forsøger at downloade Battle.net uden først at gøre som ovenstående guide viser. De ender stort set altid med at sidde dybt frustrerede fordi de enten har fejl i den endelig download eller at installeringen slet ikke gennemføres.

Når du har fulgt guiden ovenfor kan du let downloade Battle.net til din PC og du er altså meget tæt på at være i mål med at kunne spille med vennerne snart. Det næste der kan drille men som ikke altid driller kan være selve download af Battle.net. Dette skulle dog ikke gerne ske, da du netop har gjort alt som beskrevet ovenfor.