Workstations vs. laptops

Der findes mange fordele ved at investere i laptops til kontoret – og modsat findes der mange fordele ved at investere i workstations. Det handler først og fremmest om kontorets behov, men det kan stadig være svært at tage en beslutning. Lad os gå nærmere i dybden med laptops, workstations og de forskellige fordele, som følger.

Workstations

En workstation er en form for computer, som har forskellige certificeringer fra forskellige softwares. Disse certificeringer vidner om, at pågældende workstation har en optimal hardware, som kan køre disse softwares uden problemer.

Derfor er det en god idé, at investere i en workstation, hvis mange på kontoret ofte benytter sig af tungere software for at udføre arbejdsopgaverne.

Laptops

Dog findes der også forskellige laptops, som sagtens kan håndtere tungere softwares – også selvom pågældende laptop måske ikke har disse certificeringer. Du kan endda finde refurbished laptops, som kan klare tunge softwares, hvis du bekymrer dig meget om genbrug og bæredygtighed.

Foretrækker du, at dine medarbejdere kan arbejde hjemmefra, på farten eller fra et andet land? Hvis du gør, er det måske en god idé at investere i laptops til dine medarbejdere. På den måde kan de nemlig nemt tage deres arbejde med dem!

Hvad er kontorets behov?

Nogle arbejdspladser fokuserer på, at medarbejderne skal have så frie forhold som overhovedet muligt. Der skal være plads til at arbejde hjemmefra og der skal være plads til at arbejde fra en anden by i en periode – specielt i løbet af forretningsrejser.

Det bliver eksempelvis også mere og mere populært at have en større work-life balance, hvor arbejdet ikke konstant er i fokus. I forbindelse med dette er hjemmearbejdspladsen også blevet langt mere eftertragtet – og antallet af folk, som gør brug af hjemmearbejdspladsen, er fordoblet siden pandemien.

Det kommer selvfølgelig også an på, hvilket felt I arbejder indenfor, når I skal beslutte jer for, om I skal investere i laptops eller workstations til kontoret. Hvis I eksempelvis arbejder med marketing, kampagneudvikling og grafisk design, har I uden tvivl brug for at benytte software såsom Adobe og lignende. Her er det klart, at de fleste vil anbefale jer at gøre brug af workstations.

Hvilke workstations skal I vælge?

Hvis I endelig har besluttet jer for, at I skal have workstations på kontoret, skal I også beslutte jer for, hvilke workstations! Her vil vi foreslå jer at undersøge jeres muligheder for at opsætte Dell workstations på kontoret. Dell har nemlig fået meget positiv omtale i forbindelse med deres workstations. Samtidig er Dells produkter normalvis til at betale for samtidig med, at man køber produkter af holdbar kvalitet.