Hvad er CrunchyRoll? Sådan ser du dine yndlingsanime-serier online

Er du en anime-fan, der er træt af at søge efter dine yndlingsserier på forskellige streamingplatforme uden held? Så er CrunchyRoll lige noget for dig.

Med CrunchyRoll kan du streame de nyeste og mest populære anime-serier lige fra din sofa. Tænk på CrunchyRoll som en slags Netflix – men udelukkende med anime og manga indhold! Tjenesten har en gratis version med adgang til en stor del af indholdet, men du vil dog blive tvunget til at se reklamer.

Du kan slippe for reklamerne og få fuld adgang til CrunchyRoll ved at have et betalt abonnement.

Læs med herunder, hvor vi guider dig til alt, du skal vide om CrunchyRoll.

Leder du efter de seneste Keno-tal? Se her.

Hvad er anime og manga?

Anime og manga er en betegnelse, som bruges om japansk tegneserie og animation. De fleste anime- og mangaserier foregår i en fiktiv verden, ofte med dybtgående historier, komplekse karakterer og spændende plots.

Anime og manga er blevet populært over hele verden, og der er mange afhængige fans, også i Danmark, som elsker anime og manga. I de senere år er der blevet produceret en række anime- og mangaserier, der henvender sig til et engelsktalende publikum – så det er ikke længere nødvendigt at være fortrolig med japansk for at træde ind i de mange spændende universer.

Introduktion til CrunchyRoll

CrunchyRoll er en online streaming-tjeneste, der specialiserer sig i anime og manga-indhold. Tjenesten giver brugerne adgang til et bredt udvalg af anime- og manga-titler, herunder nogle af de mest populære serier som Naruto, Attack on Titan og One Piece.

CrunchyRoll blev grundlagt i 2006 og har siden da vokset sig til at blive en af verdens førende anime streaming-platforme. I dag har tjenesten over 50 millioner brugere verden over.

Med et abonnement får du adgang til alle CrunchyRolls titler i HD-kvalitet uden reklamer. Du kan også vælge at se udvalgte anime titler med reklamer gratis, dog kun i standarddefinition.

Fuld adgang til CrunchyRoll kræver et abonnement, som koster fra 4,99 $ om måneden afhængigt af, hvilken plan du vælger.

Sådan bruger du CrunchyRoll

For at bruge CrunchyRoll anbefaler vi, at du tegner et abonnement. Det billigste abonnement koster i 2023 ca. 35 kr. om måneden, og giver adgang til alle de serier, der er tilgængelige på tjenesten. Du kan også vælge at se annoncer for at få adgang til indholdet gratis.

CrunchyRoll har et stort bibliotek, der har mere end 900 serier og 25.000 afsnit. Det opdateres regelmæssigt med nye indhold, så du aldrig kører tør for noget at se.

Oversigt over typer af abonnementer hos CrunchyRoll

AbonnementFordele
Fan (1 måned)Ingen reklamerUbegrænset adgang til CrunchyRolls indholdNye episoder 1 time efter de sendes i JapanStream på 1 enhed ad gangen
Mega Fan (1 måned)Ingen reklamerUbegrænset adgang til CrunchyRolls indholdNye episoder 1 time efter de sendes i JapanStream på 4 enheder ad gangen
Mega Fan (12 måneder)Ingen reklamerUbegrænset adgang til CrunchyRolls indholdNye episoder 1 time efter de sendes i JapanStream på 4 enheder ad gangen Billigere hvis du ønsker at have CrunchyRoll i et år

Hvilke anime-serier kan du se på CrunchyRoll?

CrunchyRoll er et af de største anime-streamingtjenester, så du får en bred vifte af anime-serier og mangaer at vælge imellem. Nogle af de mest populære serier, som du kan se på CrunchyRoll, inkluderer:

  • Attack on Titan
  • Naruto
  • One Piece
  • Fairy Tail

Disse er blot nogle få af de mange populære anime-serier, der er tilgængelige på CrunchyRoll. Hvis du gerne vil se andre anbefalede serier, er der en sektion med “anbefalede serier” på hjemmesiden.

Sådan laver du en bruger hos CrunchyRoll
For at få adgang til CrunchyRolls store udvalg af anime-serier, skal du have en bruger og eventuelt et abonnement. Dette kan du nemt oprette via CrunchyRolls hjemmeside eller app.

Følg blot disse enkle trin:

1. Gå til CrunchyRoll.com eller åbn CrunchyRoll-appen på din mobil eller tablet.

2. Klik på knappen “Log ind” i øverste højre hjørne.

3. Vælg “Opret en konto” under “Ny bruger?”.

4. Udfyld de nødvendige oplysninger for at oprette din konto, og vælg derefter “Tilmeld”.

5. Gå tilbage til forsiden, og vælg den anime-serie, du ønsker at se. Der vil nu være et pop-up-vindue, der spørger, om du har et abonnement. Du kan vælge at tegne et abonnement eller fortsætte med at streame CrunchyRoll gratis med reklamer og i lavere opløsning.

6. Klik på knappen “Køb abonnement” i det nye vindue, hvis du ønsker at tegne et abonnement.

7. Vælg det abonnement, der passer bedst til dig og følg anvisningerne for at fuldføre købet. De fleste vil være fint stillet med blot at vælge basisabonnementet “fan”.

Hvor er CrunchyRoll tilgængeligt?

Platformen er tilgængelig i mange lande, herunder Danmark. Du kan se CrunchyRoll på din computer eller mobile enhed ved at gå til CrunchyRoll.com eller hente den gratis app til din smartphone eller tablet.

Du kan også se CrunchyRoll på populære medieafspillere herunder Apple TV, Roku, Chromecast og PlayStation.

Hvorfor er CrunchyRoll blevet så populært?

De fleste fans er enige i, at CrunchyRoll er en af de bedste anime-streamingtjenester på markedet. Først og fremmest kan du se dine yndlingsanime-serier online på et hvilket som helst tidspunkt, i høj kvalitet og endda gratis, hvis du kan overleve med at se reklamer i ny og næ.

Derudover har CrunchyRoll et af de største udvalg af anime-serier og mangaer. Der er noget for enhver smag, og der kommer nyt indhold på platformen dagligt.

En anden fordel ved CrunchyRoll er muligheden for at bruge din konto på flere forskellige enheder. Du kan se det på din computer, smartphone eller tablet. Det betyder, at du altid har adgang til dine favoritserier – uanset hvor du befinder dig.

CrunchyRoll giver desuden adgang til et forum, hvor brugerne kan diskutere anime-relaterede emner med hinanden. Her kan du lære mere om de serier, du ser, og dele dine tanker med andre fans.

Endelig tilbyder CrunchyRoll et af de billigste abonnementer, du kan få, og du får meget for pengene ved at have et betalt abonnement på platformen.

Alternativer til CrunchyRoll

CrunchyRoll er en rigtig god platform til at streame anime og manga, men hvis du af den ene eller anden grund ikke ønsker at have en bruger der, så kan du her se nogle af de mest populære alternativer til CrunchyRoll:

FunimationNow: FunimationNow er en af de største anime-streamingtjenester, og det er helt gratis at bruge. Du kan finde et stort udvalg af populære serier på FunimationNow, herunder Attack on Titan, Death Note og Naruto.

Kissanime: Kissanime er en anden populær streamingtjeneste for anime-fans. Denne tjeneste har dog ikke så mange serier som FunimationNow, men den har masser af klassiske titler, som f.eks. Cowboy Bebop og Wolf’s Rain. Tjenesten er gratis at bruge.

Hulu: Hulu er et generelt streamingssted, der også viser nogle populære anime-serier. Hulu har dog kun adgang til nogle få store serier, bl.a. Attack on Titan, Death Note og Naruto.