Diablo 3 Season 17

Season 17 (The Season of Nightmares) i Diablo 3 startede 17. maj 2019 og udkom samtidig med en større patch.

Her gennemgår vi alt om season 17, herunder temaet, rewards, buffs og meget mere, så du virkelig kan forstå, hvad der er på spil i denne omgang.

Desværre er Diablo ikke et e-sportspil, men hvis du alligevel er nysgerrig på e-sport på et internationalt plan, kan du bl.a. holde dig opdateret her: eepelit.fi.

Season 17 tema

Med Season 17 introduceres en helt ny buff, som ændrer måden, du kigger på dit gear. Under hele Season 17 vil alle seasonal players få fordelene fra set-bonussen fra Legacy of Nightmares settet. Det betyder, at alle spillere altså får glæde af alle de kraftige buffs og benefits, som dette set tilbyder, og at hver Ancient Legendary, du finder, vil være mere værd.

Classes, som har særligt kraftfulde Legacy of Nightmare builds, vil kunne eksperimentere med nye kombinationer – især de, som primært centrerer sig omkring ringe.

Classes, som normalt er meget afhængige af deres ringe, får så også større frihed til at eksperimentere med build-changing Legendaries, som ikke afhænger af et Class Set.

Spillere kan altså bygge nogle sjove og anderledes sammensætninger til deres karakterer – og det gælder på alle Torment levels. Lader man kreativiteten flyde, kan man spille på en helt ny måde og helt sikkert, som man ikke har prøvet før.

Cosmetic rewards

For første gang genintroduceres rewards fra forrige Seasons, så spillere, der har misset dem, får en ny chance til at få fat i dem.

I denne omgang gælder det de rewards, som var tilgængelige i Season 5. De kan fås, i takt med at du stiger i progression i din Season Journey.

Udover støvler og bukser fra Conqueror settet, kan du i Season 17 få ny portrait frames, der passer til ’nightmare’ temaet. Der er også godt nyt til pet fans, for du kan få den søde, men creepy, Wickerman til din samling.

Spiller du alle ni chapters i denne Season Journey færdigt, belønnes du med et nyt cosmetic item: The Galactic Wings.

Journey rewards

Er du en garvet Season spiller og har nået Conqueror i Season Journey hver gang, har du helt sikkert også erhvervet dig et par ekstra stash tabs. Du får nemlig en ekstra tab for hver Season, hvor du færdiggør en Conqueror Tier – dog maks. 5. De er:

 • Guardian of Sanctuary: Lav et leven 70 Nephalem Rift på Torment XIII på under 5 minutter
 • Gem of My Life: Få tre Legendary Gems i level 55
 • All I Do is Win: Lav to Conquest i denne Season
 • Show Me What You Got: Dræb Diablo på level 70 på under 1 minut og 30 sekunder på Torment XIII
 • Money Ain’t A Thang: Dræb Greed på Torment XIII
 • Take U There: Nå Greater Rift level 60 solo
 • Power Amplification: Brug Kanai’s Cube til at augment et Ancient Legendary item med en level 50+ gem
 • Cubic Reconfiguration: Brug Kanai’s Cube til ar reforge et Legendary item

Conquests

I Season 17 forsætter The Seasonal Conquest rotation, og der er virkelig mange fede udfordringer at smadre igennem.

For de hurtige spillere er der godt nyt, for Sprinter og Speed Racer vender tilbage. De udfordrer dig til at gennemføre alle fem Acts i kampagnen på under 1 time. Det kræver virkelig tempo!

Sidder der nogle grådige nephalem’er derude, vil de måske være mere fristede til at kaste sig ud i Avarice eller Avaritia. Her skal du samle en gold streak på 50.000.000 udenfor The Vault.

Til at komplimentere Season 17s buff (se længere oppe i artiklen), udfordrer The Thrill og Superhuman dig til at gennemføre et Greater Rift på Level 55 med Set-bonus fra alle seks Class Sets.

Du kan også lave Masters of the Universe eller Masters of Sets, som kræver du færdiggør otte forskellige Set Dungeons.

Haedrig’s Gift

Sidst men ikke mindst er Class Sets, belønnet for at færdiggøre visse chapters i ens Season Journey, endnu engang skiftet ud. Du kan se en liste lidt længere nede i teksten.

Hvis du ikke har prøvet Seasons før, og derfor heller ikke kender til Haedrig’s Gift, så er her en lille forklaring: Ved færdiggørelse af Chapter 2, 3 og 4 i din Season Journey, belønnes du med tre Haedrig’s Gifts. Hver Gift indeholder noget fra et Class Set. Du kan kun unlock’e 1 Class Set per Season, så tænk dig godt om. Hvilket set du får, afhænger altså af hvilken karakter, du spiller som, når du åbner Haedrig’s Gift. For at samle et fuldt Class Set, skal du åbne alle tre Gifts som den samme karakter.

Følgende sets kan findes i Haedrig’s Gifts i Season 17:

 • Barbarian: Might of the Earth
 • Crusader: Thorns of the Invoker
 • Demon Hunter: The Shadow’s Mantle
 • Monk: Monkey King’s Garb
 • Necromancer: Grace of Inarius
 • Witch Doctor: Raiment of the Jade Harvester
 • Wizard: Firebird’s Finery

Ny patch – Patch 2.6.5

Samtidig med Season 17 lanceres Patch 2.6.5 og med den en række ændringer og forbedringer.

Først og fremmest tilføjes der tre nye Torment levels til spillet. Det giver større variation og gør det mere effektivt at farme, selv for spillere der er langt i spillet. Højere Torment levels betyder som altid mere XP, mere guld og flere Blood Shards, samt større rewards for bounties og Nephalem Rifts.

På PC kommer nu også en søgefunktion i Stash. Du kan søge på navnet på et hvilket som helst item, så du hurtigere kan finde det, organisere din Stash og/eller equip et item. Sådan skulle du gerne kunne komme hurtigere ind og ud af byen – og tilbage til at slagte dæmoner og monstre.

Der er er også en række mindre ændringer, dog primært på PC. Du kan læse mere om patch 2.6.5., hvis du besøger Diablo 3s hjemmeside.