Cross Fire

Cross Fire er en online FPS (første-person-skydespil) med en flot grafik og et gameplay, der vil underholde de flest fan af actionspil – Cross Fire minder en del om Counter-Strike, men har flere missioner, bedre grafik og er gratis at spille.

Download her gratis

Som spiller antager du rollen, som enten lejesoldat for Black List eller Global Risk, der bestemmer hvilke missioner og opgaver du skal løse. Lejesoldaterne fra Black List tilhører en anarkistisk organisation, der arbejder for at bekæmpe kapitalismen og globaliseringen.

Global Risk er en gigantisk militaristisk organisation, der hyrer lejesoldater med det ene formål at holde krige i verden i gang. Efter du har valgt side kan du deltage i missioner for de fraktion du støtter.

Til din disposition har du et mindre udvalg af rifler, automatvåben, rifler til skarpskytter, fuldautomatisk maskingeværer, samt shotguns, pistoler og grenader.

Cross Fire har et vedvarende militært rangsystem. der løbende opdateres og sørger for at dine bedrifter og “kills” huskes – Gennemfører du mange missioner og udmærker dig ved klogt og taktisk spil, så modtager du spkaldte “badges”, der distingverer din karakter fra andres spilleres.