Tweak Windows 7 med 4 gratis programmer

Ønsker du at få meget mere ud af dit Windows 7?

Så Tweak Windows 7 med 4 gratisprogrammer, der forbedrer hastigheden og aktiverer avancerede funktioner i Windows 7, der gør det sjovere at bruge Windows 7 i din hverdag.

Nu har Windows 7 snart været på markedet i et stykke tid og interessen har været overvældende – især mange nye computere, med Windows 7 installeret som styresystem, er blevet valgt fremfor computere med Windows Vista installeret.

Derfor er det nærliggende at introducere tweak programmer, der gratis kan forbedre, optimere og tweake Windows 7. Tweak Windows 7 med 4 gratis programmer og læs her hvilke vi anbefaler. Alle tweak programmer er freeware og derfor gratis at bruge.

EnhanceMySe7en

EnhanceMySe7en hjælper dig med at styre mange aspekter af Windows 7. Du får alt det nødvendige for holde Windows 7 i en perfekt stand. EnhanceMySe7en tilbyder værktøjer, der rydder op i registreringsdatabasen, frigør harddiskplads og defragmentering for bedre ydeevne, afinstallere ubrugeligt software, måler harddisk temperaturen og andre systemværktøjer. Ligeledes er der masser af andre værktøjer til at forbedre systemets ydeevne.

Download EnhanceMySe7en

Ultimate Windows Tweaker

Ultimate Windows Tweaker er designet til tweaking og optimering af Windows 7 og Windows Vista, både 32-bit og 64-bit versioner. Med fornuftig tweaking, kan du gøre dit system hurtigere, mere stabilt og mere sikkert med blot et par enkelte museklik. Ultimate Windows Tweaker registrerer, om du har IE 7 eller IE 8 installeret, og tilbyder dig derfor kun de relevante tweaks.

Download Ultimate Windows Tweaker

TweakNow PowerPack

TweakNow PowerPack er større samling af systemværktøjer, så du kan finjustere alle aspekter ved Windows 7 og din foretrukne browser. RAM Idle programmet styrer den frie hukommelse, der er til rådighed, så Windows 7 programmer afvikles hurtigere. Autoshutdown funktionen lader dig indstille hvornår Windows 7 skal sende din PC i dvale eller lukke computeren ned på et bestemt tidsrum.

Download TweakNow PowerPack

XdN Tweaker

XDN Tweaker er et gratis tweaking-program til Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows Server 2008 og Windows 7. Det indeholder mange funktioner og det virker særdeles godt i alle de understøttede Windows styresystemer. XdN Tweaker vil hjælpe dig til at forbedre ydeevnen på din PC.

Download XdN Tweaker