Sådan tager du en fuld backup af din harddisk

Hvis du ønsker at være på den sikre side, så er det altid en god idé at tage backup af dine vigtige mapper og filer. Men en anden god idé er, at tage en fuld backup af alt indholdet på din harddisk.

I dette tip vil vi anbefale freeware programmet Redo Backup and Recovery som både kan skabe en backup af din harddisk og genskabe en tidligere backup, hvis behovet pludseligt opstår.

Vi har valgt Redo Backup and Recovery, da programmet er gratis at bruge og brugervenligt i sin opsætning. Du kan tage backup af din fysiske harddisk eller hvilket som helst lokalt- eller netværk drev som til tilknyttet din computer.

Redo Backup and Recovery kommer som en ISO filsom du skal brænde til et tomt CD eller DVD medie. Du har også mulighed for at kopiere det til et USB-drev som du kan genstarte med. Men så snart du har oprettet dit foretrukne medie, så er Redo Backup and Recovery lige ud af landevejen.

For at tage en backup skal du vælge hvilket drev du ønsker at tage backupkopi af og hvor du ønsker at gemme din sikkerhedskopi. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker at genskabe en backupkopi som du har foretaget på et tidligere tidspunkt.