Afinstaller nemt programmer fra Windows

0
4791

Man skulle tro at det at fjerne programmer fra Windows og din harddisk er en let opgave med den indbyggede funktion til formålet i Windows. Men det er desværre ikke helt tilfældet.

Selvom den funktion som Windows har som du finder via Kontrolpanel -> “Fjern Programmer og Funktioner” virker til at afinstallere programmet og fjerne det fra Skrivebordet, så er det lidt at sammenligne med at springe over hvor gærdet er lavest. Meget bliver desværre efterladt i Windows og på din harddisk efterfølgende.

Når du kører den normale afinstallation via Windows og “Fjern Programmer og Funktioner”, så starter Windows blot programmets egen afinstallationsproces og massevis af programmer ønsker ikke gennemføre denne proces 100% og enkle vil endda helst blive på din computer kan man sige.

For at sørge for en effektiv og komplet afinstallation af de programmer du ønsker fjernet fra Windows vil vi anbefale at du anvende GeekUninstaller – GeekUninstaller er et freeware program som hurtigt og nemt fjerner alle dele af uønsket software fra Windows.

Download GeekUninstaller

På mange måder ligner GeekUninstaller Kontrolpanlet og præsenterer også en oversigt over alle de programmer som er installeret i Windows for dig. Du kan fra oversigten vælge hvilke programmer du ønsker at afinstallere – desuden har du mulighed for at tilføje eller fjerne dele af et program, hvis det er nødvendigt.

Skulle du løbe ind i et genstridigt program kan du anvende funktionen “Force Removal” og så skruer GeekUninstaller bissen på og fjerner programmet med magt.

Uanset hvilken måde du anvender til at fjerne et program, så vil GeekUninstaller efterfølgende udføre en komplet scanning af dit system for at søge efter “rester” af programmet som også bør fjernes. Fordelen er, at det forhindrer gamle programmer i at optage unødvendig plads både på harddisken og i registreringsdatabasen i Windows.

GeekUninstaller tilbyder kun få funktioner, men de er til gengæld fantastisk nyttige og nemme at anvende. Brugerfladen er enkelt opbygget og det er bestemt overskueligt og hurtigt at gennemføre en afinstallation med programmet.

Konklusion

GeekUninstaller er et godt alternativ til den indbyggede “Fjern Programmer” funktion i Windows og er GeekUninstaller langt mere effektivt i sin oprydning.

Tidligere artikelSophos Home Free
Næste artikelDoom