Skjul din IP-adresse online

Der er forskellige måder at skjule sin IP-adresse på, og dermed sin online identitet så uvedkommende ikke kan spionere på dig eller opsamle oplysninger om din geografiske placering.

En anden årsag til at brugere ønsker at skjule deres IP-adresse er, at man dermed kan få adgang til lande-specifikke sider som f. eks Hulu som er en amerikansk online TV-kanal.

I denne artikel vil anmelde to freeware programmer, der hjælper dig med at skjule din IP-adresse i Windows.

Free Hide IP

Det første program hedder Free Hide IP og fungerer ved at alt din internettrafik bliver filtreret igennem en proxy server, og din computer bliver tildelt en “tilfældig” IP-adresse. Free Hide IP virker upåklageligt og du kan indstille programmet til automatisk at starte i Windows – dermed er din IP-adresse altid skjult når du surfer på internettet.

På nuværende tidspunkt fungerer Free Hide IP med Internet Explorer, Opera og Firefox. Free Hide IP bliver snart kompatibelt med de andre store browsere.

Download Free Hide IP

Hotspot Shield

Hotspot Shield er et virkeligt effektivt program til at skjule IP-adressen og sørger for at alt din internettrafik foregår igennem et virtuelt netværk. Fordelen er, at alt data og trafik imellem din computer og internettet er sløret.

Vi havde bla. store succes med at se online TV på Hulu.com via Hotspot Shield, der blot skal aktiveres via værktøjslinjen i Windows. Eneste ulempe ved Hotspot Shield er, at programmet viser en reklameblok øverst i din browser – det er begrænsningen på freeware versionen, hvis du opgraderer så forsvinder reklameblokken.

Hotspot Shield er kompatibelt med alle browsere, da programmet skaber et selvstændigt, virtuelt netværk på din computer.

Download Hotspot Shield