BitDefender Free Edition

0
1852

BitDefender Free Edition er din chance for at bruge et af verdens mest effektive anti-virus og anti-spyware programmer til gratis.

Download programmet

Køb billig licens til programmet

Om Bitdefender

BitDefender Free Edition bruger samme ICSA Labs certificeret scanning sikkerhedsindstillinger som i de kommercielle BitDefender produkter, så du kan få grundlæggende virusbeskyttelse til uden omkostninger overhovedet.

Programmet kræver ikke en speciel konfiguration eller opsætning, så du skal ikke bekymre dig om alt det tekniske i Microsoft Windows.

Bitdefender Antivirus Free Edition arbejder lydløst i baggrunden og scanner alle de filer som er aktive eller du downloader fra internettet. Er der fare på færde, så Bitdefender Antivirus Free Edition advare dig.

Bitdefender Antivirus er de seneste par blevet kåret som det bedste antivirusprogram i verden af uafhængige aktører og computerblade. Faktisk er Bitdefender så effektivt, og populært, at andre sikkerhedsfirmaer nu anvender Bitdefenders teknologi i deres egne produkter – Bitdefender Antivirus kan downloades i en gratisudgave.

Bitdefender stammer fra en romansk virksomhed (SOFTWIN), der begyndte at udvikle anti-virus løsninger tilbage i 2001. Dengang var deres programmer ikke specielt avancerede og dermed heller ikke så populære hos brugerne.

Men Bitdefender fik hurtigt udviklet sig fra en lille spiller på markedet til et software-hus, der pro tempore yder sikkerhedsløsninger til 41 millioner husstande og virksomheder i mere end 100 lande på globalt plan.

Bitdefender er blevet anerkendt som udvikler at state-of-art programmer, der lever op til selv de skrappeste kvalitetskrav fra ICSA Labs, Virus Bulletin, Checkmark og CheckVir for blot at nævne nogle få. Bitdefender Antivirus er ingen undtagelse – et bundsolidt og effektivt anti-virus program, der sikrer din computer mod selv de meste påtrængende og skumle vira.

Helt konkret så beskytter Bitdefender Antivirus din computer mod virus, spyware, phising angreb (falske hjemmesider, der forsøger at stjæle f.eks kreditkort informationer) og rootkits.

Udover at være en af de bedste anti-virus løsninger til den private bruger, så har Bitdefender et “FREE 24/7 Support” program, der i alt sin enkelthed betyder, at som bruger af Bitdefender Antivirus er du garanteret support 24 timer i døgnet. Enten via telefon, e-mail eller chat – helt gratis.

Tidligere artikelGratis skriveprogram til tekstbehandling
Næste artikelStop programmer der automatisk starter ved boot