Anmeldelse af SpeedTest

Når internethastigheden skal tjekkes derhjemme, er der mange programmer på nettet at vælge imellem. Der kan være forskellige grunde til at lave hastighedsmåling af internettet.

Når du vil have ny internetudbyder, har det stor betydning for dit valg bredbåndsprodukt, at du på forhånd har lavet en hastighedsmåling af den eksisterende internetforbindelse. 

Herunder kan du læse nærmere om mulighederne med SpeedTest.net, der er én af de mest enkle og brugervenlige programmer til måling online.

Besøg tjenesten via dette link

Særlige fordele og egenskaber

Det er ikke kun på din computer, du kan gøre brug af det simple hastighedsmålingsprogram. SpeedTest.net er lavet i en mobilvenlig udgave, så du også kan anvende din Smartphone eller tablet til måling.

I dag udgør vores mobile enheder en stor del af vores hverdage, og der er mange forbrugere, som har nemmere ved at anvende Smartphonen til at udføre tekniske opgaver.

Derudover kan du få glæde af følgende fordele, når du vælger SpeedTest til måling af din internethastighed:

  • God og hjælpsom grafik (målingerne bliver illustreret via barometre)
  • Flash-frit program
  • Kan bruges til både Smartphone, tablet, bærbare samt stationære computere
  • Du kan finde data om internethastigheder i dit lokalområde
  • Det er et effektivt og brugervenligt program, der gør det nemt at sammenligne målinger
  • Du behøver ikke lave en brugerprofil for at udføre målinger.

Den tunge grafik gør, at programmet i sig selv kan køre en anelse langsommere sammenholdt med andre programmer til hastighedsmålinger. Dog kommer de grafiske illustrationer dig til gode, når det kommer til at få indblik i resultaterne fra målingerne.

Brugervenlighed og opsætning

Én af de helt store fordele ved programmet er, at det er nemt og enkelt at bruge. For mange forbrugere vil hastighedsmålingerne være et ukendt område, og derfor er det vigtigt at bruge et simpelt og visuelt program.

SpeedTest.net er lavet med et skarpt design i høj opløsning. Når du igangsætter en hastighedsmåling, kan du på barometrene på skærmen se, hvor god en forbindelse du har. Dette gør det nemmere for enhver forbruger at aflæse resultaterne og holde dem op imod hinanden.

Det anbefales at udføre 3 hastighedsmålinger for at opnå det mest retvisende resultat. Når du tager målingerne, skal du være sikker på, at du kan aflæse resultaterne korrekt.

Du kan få information om, hvad hastighederne er i dit lokalområde og på den måde blive afklaret med, om du har et ekstraordinært, langsomt internet.

Du skal ikke til at installere Flash-programmer for at kunne gøre brug af SpeedTest.net.

Værd at vide om funktionen med SpeedTest.net

Det kan være en god idé at oprette dig med en brugerprofil, før du starter dine målinger. Med en profil hos programmet kan du gemme data, så du kan se udviklingen af internethastigheden derhjemme.

Mange forbrugere bruger disse programmer til at igangsætte tiltag, der skal forbedre internethastigheden derhjemme. Der kan være mange faktorer, som kan påvirke hastigheden negativt og gøre din bredbåndsforbindelse ekstra langsom.

Når du løbende kan føre statik over dine målinger, får du det bedste overblik over udviklingen af hastigheden.

Med et velfungerende program som SpeedTest.net får du mest værdi for pengene, når du vil have nyt bredbånd derhjemme eller på dine mobile enheder. Du kan på få minutter bliver afklaret om, hvilke bredbåndsløsninger der matcher dine behov.

Programmet er simpelt designet, har en god navigation og er effektiv at bruge.