Top 3 alternativer til Windows Media Player

Windows Media Player er en, på mange områder, fremragende multimedia afspiller og har været standard i Microsoft Windows styresystemerne helt tilbage til Microsoft Windows 98. Microsoft har implementeret afspilleren, så brugere af Windows altid havde mulighed for at lytte til musikfiler og se film.

Men ikke alle brugere er tilfredse med Windows Media Player og ofte lyder anklagen, at afspilleren ikke er i stand til f. eks at afspille film og videoer downloader fra internettet.

Derfor vil vi anbefale 3 alternativer til Windows Media Player som vi synes du bør prøve. Fælles for hver anbefaling er, at programmet er gratis og indeholder næsten samme funktioner.

VLC Media Player

VLC Media Player er 100% gratis og udviklet under open-source licensen. Programmet kan ikke kun anvendes under Microsoft Windows, men fungerer problemfrit under Mac OS X og Linux, samt mange mindre styresystemer.

Den store fordel ved VLC Media Player er, at programmet indeholder næsten alle video og lyd codecs så stort set alle filformater kan afspilles i afspilleren. Du kan også knytte undertekster til dine film og meget mere. Nok det bedste alternativ i denne artikel.

Download VLC VideoLAN Client

Winamp

Winamp var tidligere anerkendt som den mest brugte afspiller, men har på det sidste mistet en smule af sin magi. Programmet er dog stadigvæk ensbetydende med kvalitet og kan afspille næsten alle lydformater som MP3, MIDI, MOD, MPEG-1 audio layers 1 og 2, AAC, M4A, FLAC, WAV og WMA.

I sit Media Library har Winamp listet adgang til tusindvis af online radiokanaler og online filmtjenester som du frit kan streame direkte til din computer. Alt er gratis og designet er ganske flot.

Download Winamp

RealPlayer

RealPlayer var tidligere berygtet for sin adware (indbyggede reklamer), men har ændret stil og tilbyder nu en poleret overflade til nem afspilning af musik og film. Programmet understøtter afspilning af virkelig mange filformater (både indenfor film og musik).

Du kan skabe afspilningslister, tilslutte din smartphone via USB og overføre musik, streame online indhold til afspilleren og meget mere.

Download RealPlayer