Sådan downloader du film fra Disney+

Savner du den tid, hvor du nemt kunne snuppe en af dine yndlingsfilm blandt din samling af DVD’er og sætte den på? Synes du, at det kan være bøvlet og tidskrævende at skulle lede efter en film eller en serie, som du gerne vil se? Det er der flere, der gør. Derfor vil det nok glæde dig, at du nu kan få den mulighed igen. Ikke helt i den samme form, men du kan have dine yndlingsfilm og -serier samlet et sted, hvor det er nemt at finde dem og afspille dem igen og igen.

Det foregår ikke længere ved brug af en DVD. Den tid er ved at være forbi. Nu foregår det sådan, at du downloader en film eller en serie, gemmer den og har den stående på din egen playliste. Herfra kan du nemt finde den igen og se den lige så mange gange, som du har lyst til. Når du synes, at du har set den tilstrækkeligt mange gange, så kan du slette den igen. Det er ikke svært, og det er super hyggeligt.

Det sker via en app, der hedder Audials Movie.

Sådan foregår downloadingen

Når du følger disse få og enkle trin, så vil du nemt kunne downloade og gemme film og serier fra Disney+. Du har brug for den app, der hedder Audials Movie. Sådan gør du:

download klik her 2 Sådan downloader du film fra Disney+
  1. Download den gratis software Audials Movie, og installer den på din device.
  2. Tryk på Video Streaming, og vælg Disney+. Herefter vil der komme en udførlig guide op, der kan føre dig videre i processen.
  3. Åbn Disney+ i Chrome eller Firefox, og vælg den film, som du gerne vil optage
  4. Sikr dig, at filmen bliver vist i dens originale opløsning. Det giver den bedste kvalitet.
  5. Filmen optages, imens du ser den.
  6. Når filmen er blevet optaget, sættes den automatisk ind på din personlige playliste.

Du kan optage film på følgende formater: MP4, WMV, AVI, 3GP eller andre. Nu kan du så afspille filmen med Audials Movie, eller du kan overføre den til en anden app eller åbne den i Windows for at videresende den. Dermed kan du se filmen på andre devices. Det er nemt, og det er super smart.

Hav ekstra stor glæde af din Audials Movie app

Med denne smarte app kan du hente de film og serier fra Disney+, som du har lyst til at gemme på din playliste. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan finde dem igen, når du gerne vil gense dem. Har du set dem færdig, kan du bare slette dem igen. Fortryder du en sletning, så henter du dem bare igen.

Du kan få endnu mere glæde af appen, når du bruger den til blandt andet Amazon Video, Netflix og andre tilsvarende tjenester. Dermed får du adgang til et nærmest uendeligt antal film og serier. På den måde kan du få udbygget din egen samling, sådan at du aldrig løber tør for film, som du synes bedst om at se.

download klik her 2 Sådan downloader du film fra Disney+