Opdatering af drivers i Windows

0
523

Er du også træt af at bruge flere timer på nettet for at søge efter drivers til dit lydkort, netkort, bundkort eller skærmkort?

Så anmelder vi i dette lille tip et program, der sørger for at klare problemstillingen på få minutter – DriverFinder finder drivers til alle de enheder du har installeret i Windows og opdaterer dem helt automatisk.

Drivers i Windows er små software installationer, der sørger for at alle de hardware enheder du har installeret i Windows fungerer optimalt og ikke skaber komplikationer – har du ikke de nyeste drivers, så kan du risikere at f. eks dit skærmkort opfører sig utidigt eller dit netkort ikke kan finde din Internetforbindelse.

Sådan opdaterer du dine drivers

DriverFinder er nok et af de bedste kommercielle programmer udviklet til opdatering af drivers i Windows. DriverFinder finder simpelthen alle de manglende drivers i dit system og sørger for en komplet opdatering – efter en scanning og download af nye drivers vil du ikke længere opleve problemer med hardware-drivers i Windows – læs mere i vores tip her:

    1. Download DriverFinder. Installer DriverFinder og start programmet.
    2. Når du har startet DriverFinder vil programmet automatisk begynde at scanne Windows for gamle og ubrugelige drivers. Det tager kun cirka 30 sekunder.
    1. Efter scanningen vil DriverFinder præsentere alle de enheder i Windows som mangler de nyeste drivers – hver enhed er udstyret med en overskrift og et direkte download-link, så du slipper for at bruge din tid på at lede efter det på nettet. For at benytte DriverFinder fuldt ud skal du registrere programmet.
  1. I højre side af DriverFinder kan du se menuknapperne Backup Drivers og Restore Drivers – det er dit sikkerhedsnet, hvis installationen af nye drivere mod forventning skulle gå galt – så kan du altid gendanne dine gamle drivers og undgår problemer i Windows. Den funktion er guld værd og findes ikke i selve Windows.

Med DriverFinder får du et solidt og nyttigt program, der sørger for en nem opdatering af dine drivers og samtidigt sikre din gamle drivers med en sikkerhedsbackup.

Tidligere artikelOpera – den hurtigste browser?
Næste artikelScan din computer for trusler med Microsoft Safety Scanner