Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret – samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som grafikkort, bundkortet, dit lydkort, netkort og meget mere. Derfor har vi nu skrevet en guide som viser hvordan du med et lille, men utroligt effektivt freeware program, Device Doctor, nemt kan finde og installere alle de hardware drivere du mangler i Windows.

Download Device Doctor

Tit kan man som brugere opleve at man har mistet sine drivere til f. eks skærmkortet og Windows-Online hjælpen kan ikke finde de eksakte drivere til netop dit skærmkort. Det skete for en af redaktørerne og så var gode råd dyre. Vores mission blev derfor at finde et program, der kan klare opdatering af alle drivere uden at koste noget. Der findes nemlig masser af kommercielle programmer, der løser problemstillingen med manglende drivere, men få freeware programmer.

Efter mange timers søgning på Google fandt vi til sidst programmet Device Doctor og det vidste sig at være en, med urette, overset program. Device Doctor sørger for at scanne Windows og spotte alle de hardware komponenter, der ikke er 100% opdateret med de nyeste drivere.

Opdatering af dine drivere

Her er en kort guide til Device Doctor, som er et meget anbefalelsesværdigt program til Windows.

  • Download Device Doctor. Installer programmet i Windows og start op. Sørg for at din PC er online og på Internettet.
  • Ikke så meget hokus-pokus – du skal bare klikke på Begin Scan og Device Doctor vil nu scanne din PC for gamle hardware drivere.
  • Device Doctor lister nu alle de hardware drivere på din computer som er for “gamle” og lister et download-link, så du nemt kan downloade og installere driveren.
  • Når du klikker på download-linket kan du downloade driveren direkte til dit Skrivebord – filen er en *.EXE eller *.ZIP som du kan køre med det samme eller pakke ud. Windows vil højest sandsynligt bede din genstarte din PC et par gange, men så er alle dine drivere opdateret.