Frigør mere RAM i Windows

Hvis du ønsker at få mere ud af den fysiske RAM-hukommelse i Windows, så vil vi her præsentere nogle småprogrammer, der er designet til at frigøre mere RAM i Windows.

Windows bruger den fysiske RAM-hukommelsen til at afvikle en lang række processer og services i Windows hele tiden og er niveauet af ledig RAM for lavt, så går det hele langsomt.

Der findes flere måder at frigøre RAM-hukommelsen på, men det nemmest er at lade et program klare det for dig automatisk.

Hvordan reduceres RAM forbruget så?
Hvordan opnår du et lavere hukommelsesforbrug?

En smart måde at frigøre fysisk RAM på er at reducere antallet af inaktive processer i hukommelsen. Genvinsten ved at reducere antallet af processer er ganske enkelt langt mere RAM hukommelse til aktive processer – dvs. de programmer du aktivt bruger f. eks Internet Explorer, Firefox, Office, MSN og lign.

Vi har udvalgt følgende tre programmer, der alle er designet til at optimere forbruget af hukommelse i Windows. Alle de tre programmer er gratis at bruge og får din computer til at køre hurtigere og mere stabilt.

RAMRush

RAMRush hjælper dig med at frigøre langt mere RAM i Windows, så du kan afvikle programmer hurtigere og mere stabilt på din computer. RAMRush sørger også for at hukommelsen i Windows fordeles optimalt mellem de aktive programmer, så hastigheden forbedres og crashes undgås.

Download RAMRush

Minimem

Minimem reducerer programmers forbrug af hukommelsen i Windows, så du slipper for lange loadtider og et sløvt Windows. Minimem optimere hukommelsen og sørger for at antallet af processer i hukommelsen minimeres.

Download Minimem

CleanMem

CleanMem er designet til at optimere forbruget af hukommelse i Windows, så du får langt mere dit RAM. CleanMem er enkelt at bruge og programmet renser automatisk hukommelsen i Windows for inaktive processer.

Download CleanMem