Kopier DVD til DVD med CloneDVD

Det kan være yderst praktisk at kopiere en DVD film til en anden DVD, og med CloneDVD kan du nemt tage backup af dine DVD’er. Fordelen er, at hvis din originale DVD bliver ødelagt, så har du altid en sikkerhedskopi.

Download CloneDVD

CloneDVD er udviklet af SlySoft, der står bag nogle af de bedste og mest populære programmer til at kopiere eller brænde DVD-film. Du kan også læse mere om CloneDVD på den danske side for programmet. CloneDVD kan gratis testes i 21 dage, så du har mulighed for at prøve alle funktioner i CloneDVD uden begrænsninger. Vi har skrevet en lille, der let hjælper dig med at kopiere DVD til DVD.

DVD til DVD

Download og installer CloneDVD. Efter du har startet CloneDVD kan du vælge dansk som hovedsprog. Vælg her Kopier DVD Titler.

Du kan nu fortælle CloneDVD, hvilken DVD du ønsker at kopiere. I den øverste menu skal du vælge din DVD. Du skal klikke på det lille ikon længst til højre. CloneDVD åbner nu en Stifinder og du skal finde dit DVD-rev med din DVD-film og vælge mappen VIDEO_TS.

Får du en fejlmeddelse, så er din DVD film kopi-beskyttet. Her anbefaler vi, at du downloader AnyDVD (også udviklet af SlySoft), der fjerner enhver kopi-beskyttelse.

Din DVD-film er nu loadet i CloneDVD. Her skal du sættte en flueben udfor alle de bokse, hvor titlerne har en spilletid (står der f. eks 0:00, så kan du undlade den titel på DVD’en)

Udfor boksen Kvalitet skal du fortælle CloneDVD, hvilken DVD-størrelse du kopierer din DVD film til – standard-størrelsen er DVD-5, men nogle nyere film er i størrelsen DVD-9. Vær opmærksom på, at den blanke DVD-skive du kopierer til har den rigtige størrelse.

Nu skal du angive det lydspor du vil have på den kopierede DVD. Samtidigt skal du angive sproget på underteksterne. Hvis du ikke ændre noget, så kopieres din DVD 1:1 og bliver en fuldstændig klon.

Til slut skal du angive, hvilket DVD-drev, der indeholder den blanke DVD-skive du kopierer din DVD til. Tryk på GO og du kan nu kopiere din DVD.