Gratis e-mail programmer til Windows 10

0
9355

Enhver, som læser denne artikel, må have en e-mail konto, som bruges ofte. Mens du altid kan få adgang til den via dens online loginside, så er det mere bekvemt at have et e-mail program installeret på sin computer, således at du hurtigt kan læse og sende mail.

Outlook er en glimrende e-mail klient og mange af os anvender, men eftersom den er en integreret del af Office-pakken koster den i sagens natur en del at erhverve sig.

Hvis du søger efter gratis alternativer, så er der her nogle af de bedste e-mail programmer til Windows 10, og de understøtter også de tidligere version Windows 7 og Windows 8:

– Mozilla ThunderBird
– Open Email Client
– DreamMail
– Windows Live Mail

ThunderBird

ThunderBird er en letanvendelig, opensource e-mail klient fra Mozilla Inc., som fremkommer med fremragende funktioner. Installationen og opsætningen af en e-mailadresse i ThunderBird er ganske let, selv om du ikke er en nørd, kan du gøre det, eftersom programmet har visse automatisk indlæste indstillinger til de fleste af de populære e-mail services, så som Hotmail, Google Mail, Yahoo Mail etc.

Den supporter en et-kliks adressebog, som giver dig mulighed for at tilføje folk, eller kontakter til din adressebog ganske nemt.

Download ThunderBird

Opera Mail

Opera Email Client er en grafisk flot og brugervenlig e-mail klient fra Opera, udviklerne af Opera internetbrowseren og Opera Mini. Operas offline adgang til e-mail er glimrende og e-mails som bliver lagrede på serveren, bliver lige akkurat kørt, som de bliver set online. Opera kan læse alle typer af tekster og endog HTML beskeder.

E-mail programmet tilbyder også fremragende funktioner til automatisering i forbindelse med oprettelse af e-mailadresser fra e-mail tjenester så som Hotmail, Gmail, Yahoo osv.. Opera Mail er nu også til rådighed, som en separat installation af Windows Desktop Email Client.

Download Opera Mail

DreamMail

Mange betragter DreamMail, som en af de bedste e-mail klienter, der kan anvendes. Den er udgiftsfri og den er designet til at behandle flere konti ad gangen. Desuden yder den god understøttelse til POP3 og IMAP servere.

Personligt mener vi, at den har den mest kraftfulde spam/junk teknologi, som virkelig bortfjerner alle ligegyldige e-mails fra din indbakke.

Download DreamMail

Tidligere artikelKom godt i gang med videoredigering
Næste artikelHvilken internethastighed skal du vælge