Nemt alternativ til PDF-redigering og Adobe Acrobat

0
1789

Adobe Acrobat er ikke det eneste PDF-redigeringsprogram på markedet – du kan arbejd lige så professionelt og intelligent med programmet Nitro Pro Free, som på nuværende tidspunkt det førende Adobe Acrobat alternativ.

Mange virksomheder og privatpersoner mener, at når det drejer sig om PDF-redigering og dokumentfrembringelse i PDF-standarden, så er det Adobe Acrobat, eller intet.

Download programmet

Problemet med Adobe Acrobat er, at selvom programmet er effektivt så er det også en meget dyr softwareløsning. Oven i købet er der en fortsat ængstelse over Adobes komplicerede softwarebevillinger og de overraskende revisioner som Adobe foretager med yderligere omkostninger til følge (ja, det er det, der vil ske).

Uheldigvis gør mange virksomheder sig ikke klart, at der er alternativer til Adobe Acrobat. Hvorfor påtage sig alt dette unødvendige besvær og omkostninger, når det kan undgås helt og holdent med en nemmere løsning i Nitro PDF.

Forskelle mellem Nitro PDF og Adobe Acrobat

Siden 2005 har Nitro været det førende alternativ til Adobe Acrobat og over 600.000 virksomheder anvender Nitro PDF til at konvertere, redigere, signere og dele PDF-dokumenter på en let måde. Mange af deres aktuelle brugere er tidligere Adobe Acrobat brugere og de har kastet lys over de besværligheder, som førte dem til at finde er bedre alternativ til Adobe Acrobat. Disse brugere har fået del i de mange fordele, som de har nydt efter at have flyttet til en Nitro PDF-løsning – lige fra enklere anvendelse og lettere redigering til lavere omkostningsstruktur og mere ligefremme bevillingsomstændigheder.

Hvorfor flytte til Nitro?

En tredjedel af omkostningerne til Adobe Acrobat er et oplagt argument. Let indlæringskurve i en Microsoft Office-agtig brugerflade. Ingen besværlig overholdelse med den enkleste licensmodel i forretningsverdenen.

Tidligere artikelBrug Diskoprydning i Windows 10
Næste artikelTop 5 freeware software til defragmentering i Windows