Fix og reparer fejl i Windows 7

Har du oplevet, at der opstår problemer eller fejl i dit Windows 7? Det kan være et Papirkurven forsvinder fra dit Skrivebord eller Internet Explorer browseren er langsom – løsningen kan være at bruge freeware programmet FixWin til at fixe og reparere fejl i Windows 7.

Download FixWin

FixWin kan finde fejl i både Windows 7 og i Windows Vista og sørger for at rette fejlene, så du ikke bliver plaget af dem længere.

På den måde er FixWin et smart program, der automatisk retter almindelige forekommende fejl i Windows og du er fri for bruge tid på at finde løsninger i diverse forum på nettet.

Du kan også med fordel benytte Microsoft Fix it Center, der er et online fejlfinding- og løsningscenter med mange gode måder at rette fejl i Windows.

Ret fejl i Windows med FixWin

FixWin har løsninger til at fixe og reparere i alt 50 Windows-fejl og er kategoriseret i fem områder:

Internet Explorer
Internettet og netværk
Windows Media Player
Systemværktøjer
Diverse fejl

Her er en lille opstarts guide til hvordan du kommer igang med FixWin:

    1. Download og installer FixWin.
    2. Det første du skal gøre er at bruge funktionen System File Checker Utility. Funktionen scanner systemfilerne for fejl og reparerer “korrupte” systemfiler. Scanningen tager fra 5 til 10 minutter, så du kan lige nå at lave en kop kaffe. Bliver du bedt om at genstarte, så gør det.
    1. Det næste skridt er at oprette et gendannelsespunkt. Klik på Create System Restore Point. Så har du en sikkerhedskopi af systemindstillinger og kan altid genskabe dem, vhis du får brug for det.
    1. Du er nu parat til at rette fejl i Windows 7 eller Windows Vista. En vigtig detalje – foretag kun en reparation ad gangen og genstart så din PC. Ellers risikerer du at Windows kommer til at rette i den samme systemfiler ad flere omgange og det kan skabe problemer.

Jeg var f. eks interesseret i at optimere Internet Explorer til at downloade mere end to filer per server. Derfor klikker jeg ind under følgende:

Internet & Connectivity -> Optimize Internet Explorer…

og klikker på knappen Fix.

  1. Jeg genstarter lige Windows for en god ordens skyld og FixWin har nu hjulpet mig med at downloade flere filer via Internet Explorer.