Få gratis viaplay i 7 dage

Uanset om du er til nervepirrende dramaer, familievenligt indhold, eller live sportsaction, har Viaplay noget for enhver smag. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan få adgang til alt dette og mere med en gratis 7-dages prøveperiode.

Hvad du finder på Viaplay

På Viaplay kan du fordybe dig i et hav af underholdningsmuligheder. Streamingtjenesten præsenterer et bredt udvalg af dansk og internationalt indhold, der spænder fra hjertevarmende dramaer og nervepirrende thrillere til actionfyldte serier og film. Ud over dette tilbyder Viaplay eksklusiv adgang til store sportsbegivenheder, herunder fodbold, motorsport, og meget mere. Uanset om du er til nyeste filmhits eller klassiske serier, vil du finde noget, der passer til din smag. Med konstant opdateringer sikres det, at der altid er noget nyt at komme efter med et abonnement hos Viaplay.

Film

På Viaplay kan du dykke ned i et hav af film fra hele verden. Platformen tilbyder alt fra de nyeste Hollywood-blockbusters til indie-film, klassiske film og eksklusive Viaplay Originals. Uanset om du er til actionfyldte eventyr, romantiske komedier, intense thrillere eller rørende dramaer, vil du finde en bred vifte af film, der passer til enhver smag og lejlighed.

Serier

Viaplay skuffer ikke, når det kommer til serier. Med et bredt udvalg af både internationale og lokale serier, er der altid noget nyt at opdage. Platformen er kendt for sine nordiske noir-serier, som har opnået international anerkendelse, samt et stærkt udvalg af amerikanske, britiske, og europæiske serier. Her finder du alt fra spænding og mystik til humor og dagligdramatik. Viaplay opdaterer løbende deres serieudbud, så du kan holde dig opdateret med de nyeste episoder og sæsoner.

Sport

For sportsentusiaster tilbyder Viaplay live streaming af nogle af de største sportsbegivenheder. Fra fodbold, ishockey og håndbold til motorsport, tennis og meget mere. Du kan følge med i Premier League, NHL, NBA, og Formel 1 samt specialbegivenheder som OL og VM i forskellige sportsgrene. Viaplay Sport sikrer, at du ikke går glip af et eneste øjeblik af dine favoritturneringer og kampe.

Børneindhold

Viaplay er også et fantastisk sted for de yngste medlemmer af familien. Platformen tilbyder et bredt udvalg af børnevenlige film serier, som er både underholdende og lærerige. Fra animerede eventyr til ungdomsserier og klassiske børnefilm, er der nok at vælge imellem til mange timers underholdning i trygge rammer.

Dokumentarer

For dem, der ønsker at udforske verden eller dykke dybere ned i specifikke emner, tilbyder Viaplay et imponerende udvalg af dokumentarfilm og -serier. Disse dækker en bred vifte af emner, fra natur og videnskab til historie, politik, og aktuelle begivenheder. Viaplays dokumentarsektion tilbyder indsigt og uddannelse gennem medrivende fortællinger og dybdegående undersøgelser.

Eksklusivt indhold og originalproduktioner

En af de store fordele ved Viaplay er deres satsning på originalt indhold. Med Viaplay Originals får du adgang til eksklusive serier og film, der ikke er tilgængelige på andre streamingtjenester. Disse produktioner er ofte skabt i samarbejde med top-talenter fra både ind- og udland og spænder bredt i genre og stil, hvilket sikrer unikke seeroplevelser.

Dette alsidige indhold gør Viaplay til en af de mest komplette streamingtjenester på markedet, og med muligheden for en 7-dages gratis prøveperiode, er det nemt at komme i gang og udforske alt det, Viaplay har at tilbyde.

Sådan tilmelder du dig den gratis prøveperiode

For at få adgang til 7 dages gratis streaming på Viaplay, skal du starte med at oprette en konto på deres hjemmeside. Processen er enkel: du indtaster dine personlige oplysninger og vælger et login. Derefter skal du vælge en betalingsmetode, som kun vil blive anvendt, hvis du vælger at fortsætte efter prøveperioden. Det er vigtigt at bemærke, at du kan annullere abonnementet til enhver tid inden prøveperiodens udløb, uden at det koster dig noget. Start din Viaplay-opplevelse i dag og udforsk det omfattende bibliotek af topunderholdning uden omkostninger.

De Viaplay-pakker du kan vælge imellem

Viaplay tilbyder forskellige pakker, så du kan tilpasse dit abonnement efter dine underholdningsbehov.

Viaplay film & serier

For en pris på 159 DKK/måned, som er deres billigste abonnement, tilbyder denne pakke ubegrænset adgang til et omfattende bibliotek af både film og tv-serier. Dette inkluderer alt fra de nyeste blockbuster-film til klassiske serier, samt eksklusive Viaplay Originals. Pakken er ideel for filmelskere og serieentusiaster, der ønsker adgang til en bred vifte af genrer og stilarter uden begrænsninger.

Viaplay total

For en månedlig pris på 499 DKK giver Viaplay Total-abonnementet adgang til hele Viaplays indholdsfortegnelse, der omfatter både det store udvalg af film og serier samt komplet dækning af alle sportsevents. Denne pakke er perfekt for sportsfans, der ønsker at følge med i alt fra fodbold og Formel 1 til golf og vintersport. Det er også pakken for dem, der ikke ønsker at gå glip af noget indhold, da den samler alt, hvad Viaplay har at byde på, i én omfattende pakke.

Brug af Viaplay på tværs af enheder

Viaplay tilbyder en fleksibel streamingoplevelse, hvilket betyder, at du kan nyde dit indhold på tværs af forskellige enheder. Uanset om du foretrækker at se dine yndlingsprogrammer på en computer, tablet, smartphone eller via et Smart TV, understøtter Viaplay alle disse platforme. Du kan være logget ind på op til fire enheder på én gang, og det er muligt at streame simultant på to af dem, hvilket gør det nemt at dele din konto med familie eller venner uden at gå glip af live-sport eller nyeste episoder af din yndlingsserie.

Kundeservice

Viaplay tager kundeservice alvorligt og tilbyder hjælp og support alle ugens dage. Uanset om du har tekniske problemer, spørgsmål til fakturering eller behov for hjælp til at navigere på platformen, er deres kundeservice klar til at assistere dig. Du kan kontakte dem via e-mail, telefon eller live chat, og de bestræber sig på at svare hurtigt og effektivt for at sikre, at din streamingoplevelse er problemfri. Du kan finde mere information om Viaplay på den danske fanside ViaNews.dk som har alt nyt fra ViaPlay.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tilmelder jeg mig den gratis Viaplay-prøveperiode?

Du kan tilmelde dig direkte på Viaplays hjemmeside ved at oprette en konto og vælge den gratis prøveperiode.

Hvilket indhold er tilgængeligt i prøveperioden?

Alt indhold i Viaplay gratis prøveperiode er tilgængeligt, uanset hvilken pakke du vælger at prøve.

Hvordan kan jeg annullere min gratis prøveperiode?

Du kan annullere dit abonnement når som helst under prøveperioden via din kontooversigt på Viaplays hjemmeside for at undgå fremtidige betalinger.