Firefox

0
433

Firefox er Mozillas browser som er udviklet som en direkte konkurrent til Microsofts Internet Explorer – Firefox er Internet Explorer overlegen, når det kommer til hastighed og brugervenlighed.Firefox er en lille, hurtig og meget brugervenlig browser som har revolutioneret browser-markedet på kort tid.

I browseren har du via små knapper mulighed for at blokere pop-up reklamer, automatisk udfylde informationer i skemaer og tilmeldingsformularer, føre stavekontrol på tekst du indtaster, oversætte en hjemmeside til f. eks dansk med Google Translator, se PageRank på en bestemt side og meget mere. Alt i alt, er Firefox en af de bedste browsere.

FireFox er ikke kun lynhurtig som en ildræv til at browse på Internette med – Internet-browseren sørger også for at beskytte og sikre dine private oplysninger bedst muligt, så du ikke risikere at de opsnappes af hackere og IT-kriminelle.

Firefox beskytter dig mod virus, spyware og pop-ups. Men Firefox giver dig ikke kun et mere sikkert internet, du får også et bedre internet. Du kan åbne en række hjemmesider i faneblade, der gør det nemt at skifte mellem siderne. Du får et praktisk søgefelt, der giver dig hurtig adgang til en lang række søgetjenester. Og du kan benytte stavekontrol i webmail, forummer og skrivefelter på hjemmesider.

FireFox har i mange år været det tætteste konkurrent til Microsoft Internet Explorer om tronen som bedste Internet-browser. De nyeste versioner af FireFox placerer browseren som det bedste bud på et seriøst alternativ til Internet Explorer for mange privat brugere.

Tidligere artikelTuneXP
Næste artikelOffice 2010 Product Guides

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her