Optag film og serier fra HBO Nordic

Er du glad for film og serier? Og vil du gerne kunne se dem når som helst og hvor som helst? Er din foretrukne streamingtjeneste samtidig HBO Nordic, er denne guide den helt rigtige for dig. Her kan du lære, hvordan du kan optage og downloade dine yndlingsfilm og -serier fra HBO Nordic, så du kan have dem på din computer, så længe du har lyst.

Et nemt alternativ til DVD – optag film og serier fra HBO Nordic

Før i tiden skulle man have en film eller en serie på DVD for at kunne gemme den og se den lige så mange gange, man havde lyst. Nu kan man i stedet bare optage og downloade til sin computer. På samme måde som med DVD’en kan man altså nemt se sine yndlingsfilm og -serier. Man kan se dem lige så tit, man vil, og helt uden at man behøver internet.

Optag film og serier fra HBO Nordic – det er nemt både at downloade og at slette igen. Når man er ved at være træt af filmen eller serien, eller man måske er ved at løbe tør for plads på computeren, kan man nemt slette den fra computeren igen. Dette er altså også nemmere, end hvis det var en DVD, der f.eks. skulle afleveres til genbrug, når man ikke ville have den længere.

Optag film og serier fra HBO Nordic – sådan gør du

For at kunne optage film og serier fra HBO Nordic og downloade dem til din computer, skal du bruge appen, der hedder Audials Movie. Herefter følger du bare de få enkle trin herunder, og så kan du nemt komme til at optage og downloade film og serier fra HBO Nordic:

  1. Download Audials Movie, der er en gratis software, og installer den på din computer eller en anden device.
  2. Tryk der, hvor der står ”Video Streaming” og vælg HBO Nordic. Når du har gjort det, dukker der en udførlig guide op, der vil hjælpe dig videre i denne proces.
  3. Åbn HBO Nordic i en browser, enten Chrome eller Firefox, og vælg din yndlingsfilm eller -serie – eller noget andet, du gerne vil downloade.
  4. For bedst kvalitet skal du sørge for, at filmen vises i original opløsning.
  5. Se filmen – den optages, mens du ser den.
  6. Filmen er nu, efter download, automatisk kommet ind på din personlige playliste.

Se dine yndlingsserier og -film, hvor du vil

Optag film og serier fra HBO Nordic og gem dem i det ønskede format. Når man bruger Audials Movie, kan man optage i mange forskellige formater – bl.a. AVI, WMV, MP4 og 3GP for blot at nævne nogle stykker. Dermed behøver man altså ikke nødvendigvis kun at optage film på sin computer – man kan også gøre det fra andre devices.

Når man skal afspille filmen eller serien, kan man vælge at gøre det med Audials Movie. Man kan dog også overføre den til en anden app eller åbne den i Windows, så man kan videresende den og se den på andre devices.

download klik her 2 Optag film og serier fra HBO Nordic