Sådan optager du indhold fra DPlay

Dplay er er abonnementsbetalt streamingtjeneste, der tilbyder et stort udvalg af en masse forskellige ting. De sender alt fra reality til sport til krimi og til det, der sker ude i verden – og så er de tilgængelige i en lang række lande, der primært befinder sig i Europa.

Hvis du er interesseret i True Crime Stories, så er Dplay også streamingtjenesten for dig, da de har et særligt stort udvalg af disse.

Hvis du har et abonnement, så kan du vælge mellem at se forskellige kanaler, Live TV, sport eller blot nogle af deres mest populære programmer.

Hvis du har et abonnement, så har du nu også muligheden for at tage disse kanaler, sport og programmer med på farten, da det er blevet muligt at downloade indholdet fra Dplay ved hjælp af appen Audials Movie.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan downloade indhold fra Dplay og tage det med på farten, så læs mere her, hvor du får en guide til lige netop det formål.

Hvad er DPlay?

Dplay er en streamingtjeneste, der er blevet udviklet af Discovery Inc, der er tilgængeligt i England, Danmark, Holland, Finland, Italien, Japan, Norge, Spanien og Sverige. De har både en række programmer, som du kan streame, samt Live TV, kanaler og sport. Alt dette betales ligesom et abonnement.

De programmer, som de sender, hører ind under mange forskellige kategorier og omhandler forskellige emner, heriblandt krimier og drama, fjerne galakser og mystiske fænomener, friske mordsager, romantik, reality serier, sport og meget andet.

Dplay er altså en streamingtjeneste, der tilbyder noget for alle, men den er især målrettet dem, der elsker reality serier, da det er her de har deres fokus.

På Dplay findes der også dansk reality som for eksempel The Olsens og Bendtner og Philine, hvor du kan følge med i nogle enkelte danskeres hverdag.

Sådan foregår downloadingen

Det er i virkeligheden slet ikke så svært at optage indhold fra DPlay, så længe du lige kender metoden og den app, der gør det hele muligt – Audials Movie. Følg trinene nedenfor:

1. Start med at downloade den gratis software Audials Movie og installer denne på din enhed.

download klik her 2 Sådan optager du indhold fra DPlay

2. Herefter skal du trykke på Video Streaming, hvor du kan vælge DPlay. Når du har gjort dette, så kommer der en udførlig guide op, der kan føre dig videre i processen.

3. Åbn DPlay i enten Chromer eller Firefox og vælge den film, som du gerne vil optage.

4. Inden du begynder at streame og optage så sørg for, at filmen vises i den originale opløsning, da dette giver den bedste kvalitet.

5. Filmen optages imens du ser den, så læn dig blot tilbage og nyd den.

6. Når filmen er optaget, sættes den automatisk ind på din personlige playliste, hvor du kan finde den hver gang, du vil se den igen.

Filmen kan optages som enten MP4, WMV, AVI, 3GP eller andre, og når først du har denne som fil, så kan du enten overføre den til en anden app eller åbne den i Windows for at videresende den, så du har den på alle dine enheder.