Top 3 software til at brænde ISO filer i Windows

En ISO imagefil er en arkiveret fil eller et image (billede) af et drev som anvender ISO formatet (ISO er en forkortelse for International Organization for Standardization). ISO filformatet kan også beskrives som et virtuelt billede af indholdet på en CD, DVD eller Blu-ray.

Har du f. eks en ISO fil liggende på din harddisk af et program eller computerspil, så kan du brænde den over på en CD eller DVD og du kan nu afvikles dit nye medie som var det det originale.

Der findes et væld af gratisprogrammer som hjælper computerbrugere med at brænde ISO filer til CD, Blu-ray og DVD, men det kan være svært at finde et som fungerer optimalt. I denne guide vil vi komme med vores bud på de 3 bedste softwareprogrammer til at brænde ISO filer under Microsoft Windows.

Active@ISO Burner

Dette program er udviklet af Soft Technologies og er yderst nyttigt. Det er brugervenligt indrettet og alt hvad brugeren skal gøre er at vælge ISO filen og hvilket medie den skal brændes til.

Active@ISO Burner lader dig brænde ISO filer til CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R, DVD+R DL (Dual Layer), DVD-RW og DVD+RW.

Download Active@ISO Burner

FreeISO Burner

Et hurtigt og enkelt lille program med et brugervenligt interface. Via et par enkle trin kan du på kort tid opstille en opgave med at brænde ISO til CD eller DVD.

Størrelsen på FreeISO Burner er forsvindende lille og programmet fungerer fejlfrit under alle versioner af Microsoft Windows.

Download FreeISO Burner

All Free ISO Burner

Hvis du ikke er en ørn til computeropgaver eller bare gerne vil have et program, der er nemt at navigere rundt i så er All Free ISO Burner en oplagt kandidat. Det farverige og intuitive interface gør det nemt at brænde ISO filer til DVD.

Vær opmærksom på, at All Free ISO Burner vil spørge om du ønsker at installere en “toolbar” i løbet af installationen – det kan du heldigvis nemt afslå.

Download All Free ISO Burner