K-Lite Mega Codec Pack

Som navnet antyder, så er K-Lite Mega Codec Pack en meget stor samling af lyd og video codec til Windows. Så har du problemer med at afspille din videofiler i f. eks DivX, AVI, MKV eller XviD formaterne, så kan K-Lite Mega Codec Pack helt sikkert hjælpe dig på vej.Fordelen ved K-Lite Mega Codec Pack er selvsagt, at denne software pakke indeholder så mange codec til både film og musik afspilning, at det næsten er umuligt at finde film, video eller musik som ikke kan afspilles korrekt. Desuden har K-Lite Mega Codec Pack er brugervenlig installationsproces og guide, der hjælper brugeren med at installere de nødvendige codec.

Ulempen ved K-Lite Mega Codec Pack er, at dit system vil blive propfyldt med codec – det kan genere nogle brugere og potentielt skabe konflikter med andre multimedia programmer i Windows.

Vores anbefalinger er at nybegyndere fint kan drage nytte af K-Lite Mega Codec Pack og den overvældende mængde af codec som software pakken tilbyder. Er du derimod en avanceret brugere, så anbefaler vi at du kun installere netop de codec som du har brug for.