Sådan reparerer du Microsoft Office 2010

Oplever du at din version af Microsoft Office 2010 melder fejl? Virker dine Office moduler Word, Excel eller PowerPoint ikke? Så bør du reparerer hele Microsoft Office 2010 installationen – i dette tip viser vi hvordan du gør.

Når de ovenfor nævnte problemer opstår, så tyer en del brugere til den “nemme løsning”, der som regel er afinstallering og geninstallering. Men det er ikke nødvendigvis en “nem løsning”, da det tager frygtelig lang tid og er besværligt.

Det er meget nemmere at starte en reparation af Microsoft Office 2010 i stedet for. Chancen for at problemet eller fejlen bliver rettet er desuden stor.

Sådan gør du:

Klik på Start-knappen -> Programmer -> Programmer og Funktioner.

Du har nu en oversigt over alle de programmer og applikationer, der er installeret på din computer. Scroll ned af listen indtil du når den Microsoft Office applikation eller modul som du ønsker at reparerer højreklik på modulet og vælg “Rediger”.

Efter et par sekunder start installationsguiden til Microsoft Office og du har mulighed for at vælge “Reparer” (Reapir for engelske udgaver af Office).

Nu er det blot at følge de anvisninger som guiden præsenterer for dig.

Hvis du har fået beskadiget eller slettet Microsoft Office 2010 filer, dokumenter, regneark, præsentation etc., så kan du med fordel benytte programmet Office Regenerator 2011 til at genskabe den tabte data.