Sådan løser du problemer med installation og fjernelse af programmer i Windows

Hvis du oplever problemer med installation af nye programmer eller fjernelse af ældre programmer i Windows, så har Microsoft udviklet en “Fix it” løsning til problemstillingen.

Denne Fix it løsning fikser følgende:

  • Fjerner en beskadiget registreringsdatabasenøgle på 64-bit operativsystem.
  • Windows-registreringsdatabasenøgler, der kontrollerer de opgraderingsdata (rettelser), der bliver beskadiget.
  • Løser problemer, der forhindrer installation af nye programmer.
  • Løser problemer, der forhindrer programmer i at blive fjernet samt forhindrer installation af nye programmer og opdateringer.
  • Brug kun dette fejlfindingsværktøj til at fjerne et program, hvis det ikke er muligt at fjerne det ved hjælp af funktionen Tilføj eller fjern programmer i Windows.

Microsoft Fix it Center er et online løsningscenter, hvor tusindvis af løsninger til problemer i Windows bliver løst af eksperter indenfor Microsoft – Microsoft Fix it er udviklet og drevet af Microsoft selv, så du kan være tryg ved alle de foreslåede løsninger.

Selve løsningerne er små programmer (en lille .EXE fil) som brugeren downloader til sin computer og afvikler ligesom installation af en stykke software. Hver Fix it løsninger er udviklet til at adressere et specifik problem i Windows og sørger for en automatisk løsning, så brugeren er fri for selv at rode med problemet.