De bedste online virus scannere

0
2432

Selvom du har et antivirusprogram installeret på din computer og jævnligt scanner for virusinfektioner, så kan uheldet være ude og virus kan slippe ind. Meget af det virus som slipper ind på computeren kan heldigvis nemt fjernes igen af de fleste antivirus programmer, men nogle gange er der tale om en snedigt udviklet virus, der snyder dit antivirus og gemmer sig i opstarten og forklæder sig som uskyldigt software.

Det er især brugere af freeware antivirus løsninger, der oplever at virus slipper forbi forsvarsværkerne og inficerer systemet.

Har du mistanke om at virus kan være årsag til at din computer er langsom og kommer med fejlmeddelelser, så kan løsningen være at bruge en online virus scanner som supplement til dit antivirus program.

Online virus scannere er nemme at bruge og du behøver ikke at installere dem i dit system – de fungerer ved blot at downloade nogle enkle systemfiler til din computer. Alle de anbefalede online virus scannere har også adgang til de nyeste databaser over virustrusler og kan spotte mistænkelige filer på din computer.

Det er gratis at benytte en online virus scanner og her lister vi link til de bedste online scannere, der er gratis at bruge:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her