Anmeldelse af Office 365 Home

Hjemmekontoret er et af de vigtigste rum i huset. Det er her, hvor du arbejder, dine børn laver lektier, og hvor i samler husets økonomi. Fordi alt dette er samlet i ét rum, burde alle programmerne, i bruger, også samles i én pakkeløsning. Office 365 Home er til dig, som gerne vil sikre hele din familie de bedste programmer til næsten alle hverdagens behov. Med Office 365 Home er alle office-programmerne tilgængelige i nyeste version – kun en installation væk.

Køb Office 365 Home

Hvad indeholder Office 365 Home?

Office 365 Home indeholder alle de klassiske office-programmer i Premium udgave – disse er Word, PowerPoint og Excel. Derudover indeholder pakken Outlook, Publisher og Acces, og giver adgang til tjenesterne OneDrive og Skype. Du får desuden alle de nyeste opdateringer, så dine programmer ikke forældes med tiden. Hver måned vil der komme opdateringer med de nyeste funktioner og fejlrettelser, så der aldrig mangler noget.

Med Office 365 Home kan du downloade Office-pakken på op til 6 forskellige enheder (MacOS, PC, iOS og android) – hvilket gør denne løsning perfekt til familier. Du får også 1 TB data på OneDrive til sikkerhedskopiring af filer og billeder – så du ikke mister dem, uanset hvad der skulle ske, og du får mulighed for at gemme alle følsomme filer på OneDrive Personalt Vault.

Word

Word er det førende program indenfor dokumentskrivning, og kan også bruges til at lave PDF-filer. Med Office-pakken kan du skrive fx noter med en stylus, hvor Word igennem intelligent teknologi omskriver din håndskrift til digitale ord, som nemt kan redigeres og inkorporeres i andre dokumenter.

Desuden tilbyder den nyeste version af Word mulighed for realtime samarbejde på dokumenter. Alt der skal til er, at du deler et dokument og tillader redigering for andre, på den måde kan du og andre nemt samarbejde uanset hvor eller hvornår.

Hvis du er arbejdssøgende, kan du ved brug af Words nyeste funktion: CV-assistent. Denne funktion hjælper dig med at finpudse til CV, så det er mere overbevisende og passer jobopslaget bedre.

PowerPoint

Ved brug af PowerPoint kan du nemt lave diasshows som altid imponerer. Med de mange designskabeloner bliver din præsentation altid stilren, og ved hjælp af animationer, 3D-modeller og ikoner, kan du nemt få dine ideer igennem til dine lyttere. Et professionelt diasshow behøver ikke være svært at lave med de funktioner, som PowerPoint tilbyder.

Også med PowerPoint kan filer omdannes til PDF, og deles med andre, så I kan samarbejde om at lave den perfekte præsentation.

Excel

Excel anvender udviklet intelligent teknologi til at genkende de mønstre, du anvender i dine regneark, så den nemt kan spare dig oceaner af tid. Du kan nemt ved brug af Excel lave formler, så svære udregninger kun er blot flå klik væk.

Data kan være svære at holde overblik over, især hvis der er meget, derfor har Excel også udviklet op til flere funktioner til at genere diagrammer og grafer, som gør det nemt at vise store mængder data på en simpel og overskuelig måde. Du kan også bruge formatering og tabeller til at give mere indsigt, og endda med et enkelt klik lave prognoser over din datas tendenser.

Også med Excel kan filer omdannes til PDF, og deles med andre, på den måde behøver du ikke stå alene med store mængder data.

Outlook

Outlook er programmet som er designet til at holde styr på alt, hvad du skal. Her er kalender, mail og kontakter samlet ét sted, så du nemt kan få et overskueligt overblik over hele din dag.

Du kan ved brug af Outlook booke møder og reservere lokale direkte fra din telefon. Det gør det også nemmere for dig og dine kollegaer at koordinere og planlægge møder og arrangementer. Outlook er også intelligent nok til at skrive flyrejser osv. ned i din kalender for dig, og endda give dig påmindelser, så du aldrig glemmer noget vigtigt. Når det er her alle dine personlige oplysninger er, er Outlook selvfølgelig også udstyret med de bedste sikkerhedsfunktioner, så du aldrig behøver at være nervøs over din online sikkerhed.

Publisher

På mange måder minder Publisher om Word, men hvor Word er bygget til dokumenter med lange tekstafsnit, er Publisher lavet med et mere grafisk element i tankerne. Med Publisher kan du nemt lave smukke kort, logoer eller andet ved brug af programmets mange skabeloner. Med Publisher kan du lave alt det, som skal bruges til at brande din virksomhed, eller til at lave det perfekte julekort. Publisher gør det nemt at lave det perfekte layout, uden at du skal bruge lang tid på det. Uanset hvordan du designer et layout i Publisher, vil det altid forblive det samme, uanset om du printer det eller sender det på mail. Du kan også nemt lave egne skabeloner, så du nemt kan lave nye designs til dit firma som passer til resten.

Acces

Med Acces kan du nemt oprette virksomhedsplaner med programmets mange funktioner og skabeloner. Du kan bruge Acces til at lave flotte og velfungerende programmer hurtigt og nemt, som er skræddersyet til dine behov. Du kan bruge programmet til at skræddersy apps, så de er brugerdefineret til din virksomhed og dine kunder. Og med funktioner som Visual Basic kan du nemt lave automate forretningsprocesser og lave praktiske formularer og rapporter.

Du kan også bruge Acces til at integrere data fra forskellige kilder. Du kan altid nemt gemme dine data i en Microsoft server, så du altid ved, at de er i sikkerhed.

Office 365 Home kan bruges af alle

Office 365 Home er den pakkeløsning som kan bruges af alle. Uanset om du køber den til dit firma, eller til, at dine børn har pakken til skolegang, indeholder pakken så mange funktioner, at alle kan bruge den til netop, hvad deres behov er. Du kan bruge pakken til at lave de bedste rapporter over årets salgskort, eller lave det flotteste julekort hidtil, men uanset hvad du bestemmer dig for at lave, kan Office 365 Home føre det ud i virkeligheden. Du vil altid have garanti for, at de programmer, du anvender, er det nyeste, så du aldrig kommer til at mangle noget.