Spil Age of Empires Online gratis

Microsoft har frigivet en online version af Age of Empires spillet som du nu kan spille gratis. Age of Empires blev for første gang frigivet af Microsoft tilbage i 1997 og var dengang kun til PC. På kort tid fik Age of Empires en stor fanskare og flere versioner af spillet er siden udgivet.

Nu har Microsoft valgt at udvikle Age of Empires i en online udgave, hvor du kan spille Age of Empires med et identisk gameplay og udvidelser så du kan arbejde sammen med andre spillere, handle med varer og gennemfører missioner og stige i levels.

Age of Empires Online har fastholdt det klassiske “Real Time Strategy” element, hvor du kan vælge imellem de legendariske civilisationer – den græske eller den egyptiske civilisation, snart bliver den persiske og keltiske tilføjet.

Efter du har valgt en civilisation, så overtager du suverænt ansvaret, styringen og udviklingen af din civilisation. Du starter beskedent med enkel by, din hovedstad, og skal nu udvikle dit imperium ved at styrke økonomien, udvide med nye bystater, opfinde nye teknologier og udbygge dine hærenheder for på den måde at opnå stor politisk indflydelse i middelhavsområdet.

Grafikken i Age of Empires Online er flot og gameplayet er bestemt underholdende, så endnu en gang har Microsoft begået en værdig udgave af Age of Empires.

For at spille Age of Empires Online skal du have Games for Windows Marketplace installeret. Games for Windows Marketplace fungerer som en slags klient, der håndterer download og opsætning af computerspil fra Microsoft. Her kan du downloade Games for Windows Marketplace.

Spil Age of Empires Online