De 4 bedste email-klienter til Windows 11

Spekulerer du på, hvilke e-mailprogrammer er de bedste til at sende og modtage e-mails på Windows 11? Så læs med her, hvor vi har samlet de, efter vores mening, fire bedste af slagsen. Vi klæder dig på til at vælge den bedste.

Uanset om du er virksomhedsejer eller ansat, er e-mails den mest professionelle måde at kommunikere på i forretningsverdenen. Det er derfor afgørende at have et mailprogram som er pålideligt, sikkert og spækket med unikke funktioner som kan gøre din hverdag lettere og øge din produktivitet.

Du kender sikkert allerede til de klassiske Windows e-mailprogrammer som har eksisteret siden tidernes morgen, men måske er det på tide med en opgradering. Læs videre og se vores liste over de bedste Windows 11 e-mailprogrammer til arbejde og personligt brug.

1. Microsoft Outlook

I mere end to årtier har Microsoft Outlook været en af de mest pålideligt, betroede og ydelsesoptimerede e-mailplatforme over hele verden. Outlook er designet til brugeren, der i arbejdsmæssig sammenhæng har behov for effektivt at kunne håndtere forskellige indbakker, kalendere, kontakter og meget mere.

Som en del af Microsoft 365 bliver Microsoft Outlook endnu bedre takket være de exceptionelle produktionstilføjelser. Outlook har en letanvendelig brugerflade som kan tilpasses til dit foretrukne layout, genveje og organiseringspreferencer.

Takket være de alsidige funktioner er Microsoft Outlook den platform, der kan tilgodese enhver virksomheds behov. Du kan opsætte e-mail kategorier, lave regler for din indbakke, sende e-mails fra en delt indbakke, automatisk ignorere indgående e-mails og endda opsætte adgangstilladelser på specifikke e-mail.

Måske har du opgaver i Outlook som du opdager, du tit gør igen og igen, da kan du let sætte en automatiseret handling op ved at bruge Quick Steps. Outlook tilbyder mange flere fantastiske funktioner som gør kommunikation simpel og øger produktiviteten.

Microsoft Outlook kan fås gennem en Microsoft 365 abonnementsløsning. Microsoft tilbyder løsninger til både privatpersoner, familier, virksomheder og organisationer og henvender sig dermed til alle og altså også dem som blot vil tippe deres venner om at det er muligt at livestreame fodboldkampe på livestreamfotboll.nu og andre steder.

2. eM Client

Hvis du foretrækker programmer med masser af tilpasningsmuligheder, vil du elske eM Client. Den er udstyret med en moderne brugerflade som er særdeles tilpasningsvenlig og let at bruge. eM Client kan også fungere som en opgavestyrer så du kan holde styr på vigtig kommunikation på arbejdet.

eM Client er særdeles kompatibel og kan let integreres med mange e-mail services som for eksempel Outlook, Google, Office 365 og andre. Dine e-mails krypteres med eM Client for en sikker overførsel, og du kan også nemt sætte en PGP-kryptering op.

En andet meget anvendelig funktion med eM Client er det fantastiske indbyggede værktøj der får sprogbarrierer til at forsvinde med et snuptag. Ydermere kan du også sætte indgående e-mails på hold, automatisk afvente svar på vigtige e-mails. Det bedste af det hele er dog, at du kan trække en e-mail tilbage med Fortryd Send, hvis du fortrød.

En af de ting, vi er særligt glade for ved eM Client er den funktionelle kalender og opgavestyringsværkstøj. Du kan hurtigt opliste ventende opgaver og gennemgå dem på farven gennem agendasidemenuen. Opgaver du opretter på én enhed, vil automatisk blive synkroniseret med andre indloggede enheder.

Du kan nemt integrere din eM Client kalender med værktøjer som Microsoft Teams, Zoom og Google Meet for at styre dine planlagte onlinemøder. Du kan også integrere standard IM chatfunktioner som eksempelvis Google Hangout, Jaber og andre.

eM Client giver dig flere muligheder for at bruge kontakter sammenlignet med andre e-mailtjenester. Du kan let se alle vedhæftninger, du har delt med en specifik kontakt og hurtigt overskue din kommunikationshistorik.

eM Client er gratis til personligt brug, men den gratis version tillader ikke kommercielt brug og er begrænset til to e-mailkonti. Du går også glip af mange andre funktioner i den gratis version. Du kan udnytte eM Client til fulde med Pro-versionen til både arbejde og personligt brug.

3. Windows Mail

Siden Microsoft lancerede letvægtsprogrammet Windows Mail app med Windows 10 har det været en simpel men stadig brugbar e-mailtjeneste til privat brug. Mail appen på Windows 11 er identisk med dens Windows 10 modpart.

Windows Mail appen er i bund og grund en e-mailtjeneste som holder styr på dine e-mail på en simpel og brugervenlig måde. Du kan opsætte Microsoft Outlook, G-mail og Office 365 e-mailkonti i tillæg til den almindelige Microsoft Exchange og POP/IMAP-konti. Herudover kan du benytte en fokuseret indbakke til automatisk at føre vigtige e-mails ind i en separat indbakke.

Hvis du ønsker at tilgå dine kontakter eller din kalender, kan du starte People appen og Calendar appen fra Windows 11. Desværre kan du ikke tilgå kontakter og kalendere inde i Mail appen.

Selvom Mail mangler adskillige essentielle funktioner som er standard hos andre e-mailtjenester nævnt her på siden kan vi ikke benægte, at der her er tale om en formidabel e-mailtjeneste som gør det simpelt at sende og modtage e-mails. Mail appen er gratis at bruge på Windows 11 og er forinstalleret på alle systemer.

4. The Bat!

The Bat! er en overbevisende e-mailtjeneste fokuseret på at gøre din kommunikation sikker via ende til ende kryptering. I tillæg til den særdeles høje grad af sikkerhed leveres den også med rigelige mængder produktivitetsfremmende funktioner.

Du kan opsætte flere e-mailkonti og nemt tilgå dem alle fra ét sted. The Bat! understøtter e-mailkonti som bruger POP3, IMAP, MAPI og Microsoft Exchange. Brugerfladen er let at tilpasse og har adskillige muligheder for at personliggøre din oplevelse. Med bare få klik kan du hurtigt tilpasse de fleste tekstfelter.

Vi er særligt glade for de kraftfulde filtre der er indlejret i The Bat! og som gør det let at holde orden på og hente masser af e-mails hurtigt og effektivt. En anden virkelig god funktion ved The Bat! er den unikke MailTicker som tilfører et vandret banner på din skærm som viser dig de seneste ulæste beskeder samt foruddefinerede genveje for hver mail.

Du kan få fingrene i The Bat! ved at købe enten hjemmeversionen eller den professionelle for et engangsbeløb. Alternativt kan du benytte den gratis prøveperiode, hvis du foretrækker at teste inden du køber dette sikre, funktionsspækkede e-mailprogram.

De bedste e-mailapps til Windows 11

Der er mange desktop e-mail apps på markedet men det kan være en udfordring at vælge den rigtige. Hvis du har brug for en e-mailtjeneste til virksomhedsbrug, bør du overveje Microsoft Outlook købt gennem Microsoft 365.

Hvis du derimod er interesseret i en lettere version af en e-mailtjeneste, men som fungerer til både personligt brug og til mindre virksomheder anbefaler vi eM Client. Hvis du vil have en superkraftig og hardcore e-mailtjeneste, kan The Bat! være det rigtige valg for dig.