Allente

På kun ganske kort tid har Allente etableret sig som en førende aktør på det nordiske marked for TV-distribution. Med en bred vifte af højkvalitets TV-løsninger, der tilbydes via både satellit og IPTV, tilgodeser Allente over 1 million kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Dette gør Allente til et attraktivt valg for enhver, der søger fleksibel og varieret underholdning tilgængelig når som helst og hvor som helst.

Hvad er Allente?

Allente er en betroet nordisk TV-distributør, der leverer en bred vifte af underholdningsløsninger via satellit og IPTV. Siden starten den 5. maj 2020, som resultatet af en fusion mellem Canal Digital og Viasat Consumer, har Allente vokset sig stor nok til at servicere over 1 million kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Med hovedkvarterer i både Oslo og Stockholm, ledes virksomheden af Jonas Gustafsson og er ejet 50/50 af Telenor Group og Viaplay Group. Allente tilbyder sine kunder muligheden for at nyde TV-underholdning på alle deres skærme, når og hvor det passer dem, hvilket cementerer deres mission om at forbinde mennesker gennem kvalitetsunderholdning.

Oplev Allentes valg af underholdning

Der er ikke rigtig noget, man går glip af her, det er helt sikkert. Allente tilbyder et imponerende udvalg af underholdningsmuligheder, der opfylder enhver smag og præference. Med deres streaming tv-pakke kan du se alt fra live-sportsbegivenheder og blockbuster-film til populære TV-serier og børneunderholdning, har Allente det hele.

Kunder kan vælge mellem forskellige pakker som Basic, Stream Flex 2 og Stream Flex 4, der inkluderer adgang til populære streamingtjenester som Viaplay, BBC Nordic+, og SkyShowtime. Derudover sikrer parabol-TV systemet, at man modtager et krystalklart billede, og med Allentes app er indholdet tilgængeligt i hele EU/EØS.

Sådan kommer du i gang med Allente

At komme i gang med Allente er enkelt og brugervenligt. Først og fremmest skal du vælge den TV-pakke, der passer bedst til dine behov og budget. Efter bestilling, som kan gøres direkte på Allentes hjemmeside, omfatter startpakken en parabol og installation samt en TV-boks, der kan være nødvendig for at afkode TV-signalet.

Når alt er installeret, kan du nemt aktivere dit abonnement ved at logge ind på Allentes app eller hjemmeside og straks begynde at nyde dit valgte indhold, uanset om du er hjemme eller på farten.

Hvorfor vælge Allente frem for andre muligheder?

I forhold til de andre TV-distributører, skiller Allente sig ud ved at tilbyde en unik kombination af høj kvalitet, fleksibilitet og kundetilfredshed. Virksomhedens engagement i at levere underholdning, der kan samle mennesker, er tydeligt gennem deres omfattende pakketilbud og den høje kvalitet af deres broadcast-tjenester.

Desuden er Allentes mulighed for at se indhold på alle skærme et stort plus for moderne forbrugere, der ønsker fleksibilitet i deres underholdningsforbrug. I sammenligning med andre aktører på markedet, tilbyder Allente konkurrencedygtige priser og teknologier, der sikrer en dejlig brugeroplevelse.

Hvor meget koster Allente?

Allente tilbyder forskellige prisklasser afhængig af pakkevalg og tjenester. Grundpakken, Basic, starter fra 429 kr. om måneden med en binding på 6 måneder og en mindstepris på 1974 kr. for perioden.

Ønsker du at opleve Allentes udvalg, kan du få hele den første måned for 0 kroner – så du kan prøve det af helt gratis.

Allente Stream Flex 2, som inkluderer flere kanaler og streamingtjenester, koster 529 kr. om måneden, og for Allente Stream Flex 4, der tilbyder den mest omfattende samling af TV-kanaler og streamingtjenester, er prisen 629 kr. om måneden.

Disse priser reflekterer Allentes engagement i at tilbyde værdi for pengene med fleksible visningsmuligheder og kvalitetsindhold.

Hvilke kanaler kan du se med Allente?

Med en pakke fra Allente får man et kanaludvalg der varierer afhængigt af den man vælger, men inkluderer altid et bredt udvalg af både lokale populære tv kanaler og internationale kanaler. I Basic-pakken får man adgang til 19 kanaler som DR1, DR2, TV2, og Kanal 4. Standard-pakken udvider dette til 50 kanaler, inkluderende TLC og Discovery Channel.

Stream Basic

Pris per måned: 429 kr.
Bindingsperiode: 6 måneder – i bindingsperioden betaler du 329 kr. per måned.
Mindstepris for 6 måneder: i bindingsperioden: 1974 kr.

Inkluderet:

  • Antal kanaler: 19 hovedkanaler, herunder DR1, DR2, TV 2, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, TV3, TV3+, TV 2 News, TV 2 Charlie, TV 2 Fri, dk4, TV3 Puls HD, TV 2 Echo, DR Ramasjang, NRK1, svt1, svt2, og TV4.
  • Streamingtjenester: Viaplay Film og Serier (Basic)

Dette abonnement er ideelt for dig, der ønsker adgang til de grundlæggende kanaler og lejlighedsvis streaming, mest optimeret for familiebrug og dagligdagsunderholdning.

Stream Flex 2

Pris per måned: 529 kr.
Bindingsperiode: 6 måneder – i bindingsperioden betaler du 429 kr. per måned.
Mindstepris for 6 måneder: i bindingsperioden: 2574 kr.

Inkluderet:

  • Antal kanaler: 19 TV-kanaler
  • Streamingtjenester: Viaplay Film og Serier (Basic), du kan tilføje 2 ekstra tjenester for 100 kroner mere per måned. Deriblandt 15 ekstra Tv-kanaler eller HBO Max.

Dette pakkevalg er tiltænkt dig, der søger mere indhold og bredere adgang til internationale nyheder, dokumentarer, og underholdning for alle aldre.

Stream Flex 4

Pris per måned: 629 kr.
Bindingsperiode: 6 måneder – i bindingsperioden betaler du 529 kr. per måned.
Mindstepris for 6 måneder: i bindingsperioden: 3174 kr.

Inkluderet:

  • Antal kanaler: 19 kanaler
  • Streamingtjenester: Viaplay Film og Serier (Basic), du kan tilføje 4 ekstra tjenester for 100 kroner mere per måned. Deriblandt 15 ekstra Tv-kanaler eller Sky Showtime.
  • Særtilbud: Adgang til premium sportsbegivenheder, nyeste film og internationale prisvindende serier

Premium abonnementet er designet for dig, der ønsker adgang til det bredest mulige spektrum af TV-kanaler og top-tier streamingtjenester, herunder eksklusive sportsbegivenheder og film. Dette er den ultimative pakke for en sand underholdningsentusiast, som vil have det bedste fra flere verdener.

Det er derudover muligt at tilkøbe ViaPlay total til alle abonnementer ved at betale et ekstra gebyr.

Ofte stillede spørgsmål

Allente kunder har ofte spørgsmål vedrørende tjenester, teknisk support, og pakkevalg. Her besvarer vi nogle af de mest almindelige for at give dig en bedre forståelse af, hvordan du kan få mest muligt ud af din Allente oplevelse.

Hvordan kan jeg tilmelde mig Allente?

Tilmelding til Allente er enkel: Besøg Allentes hjemmeside, vælg den ønskede pakke og klik på “Bestil”. Indtast dine personlige oplysninger og betalingsinformationer, og følg derefter instruktionerne for at få installeret udstyret. Efter installationen kan du aktivere dit abonnement og straks begynde at nyde dit valgte indhold.

Hvor tilbyder Allente sine tjenester?

Allente opererer i Danmark, Sverige, Norge, og Finland, hvilket giver millioner af nordboere adgang til premium TV-underholdning hjemme og på farten. Uanset hvor du befinder dig i disse lande, kan du nyde Allentes tjenester, så længe du har en stabil internetforbindelse for IPTV eller et sted at installere en parabolantenne.

Kan jeg tilpasse mit Allente-kanalvalg?

Ja, du kan tilvælge op til 15 ekstra kanaler udover de 19, der medfølger alle abonnementer.