Vista Codec Package

Afspil alle dine film og videofiler i Vista uden at bekymre dig om codecs problemer længere med Vista Codec Package. Vista Codec Package afspiller alt fra DivX, AVI, MPG til MP3, WAV og alle typer af film downloadet fra Internettet.Er du bruger af Windows Vista og lagt mærke til at næsten ingenting virker i dit MediaCenter? Og er du en af dem der gerne vil se dine favorit videoer i MediaCenter? Så er det denne pakke af gængse codec du skal installere. Den er testet på Vista Ultimate x64.

Vista Codec pakken er den eneste 32Bit pakke som virker optimalt sammen med denne tilføjelses pakke. Og du vil opleve nedsat funktionalitet ved at bruge den sammen med andre codecs. Vista Codec Package forsyner dig med relevante audio og video codecs til Microsofts nye Windows Vista. Vista Codec Package indeholder ikke en decideret media afspiller, men når først pakken er installeret, så kan du bruge i hvilken som helst media afspiller der er kompatibel med Vista.

Vista Codec Package indeholder ikke en media afspiller, men har de nødvendige codec med i pakken, så du kan afspille musikfiler, videofiler, DVD film og video klip i din favorit media afspiller. Vista Codec Package understøtter også streaming af video materiale i alle de populære Internet browsere. Og Vista Codec Package sørger automatisk for at afspille f.eks videoer på en hjemmeside, uden at du behøver foretage ændringer i din browsers opsætning.

Den helt store fordel ved Vista Codec Package er, at du i løbet af installationsprocessen har 100% kontrol over de codec elementer som du ønsker installeret på din computer. Dermed undgår du at få installeret codec som du ikke har brug for – viser det sig at du alligevel skal bruge et specifikt codec, så tillader Vista Codec Package at du senere kan tilføje det nemt.

Mangler du codecs til afspilning af videoer og musik i Windows, så kan du via det følgende link finde Windows 7 Codecs.