Google Chrome

0
3525

Google Chrome er den nyeste browser fra Google som skal konkurrere med Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera og de andre browsere på browser-markedet.

Google Chrome er en browser, der kombinerer et minimalistisk design med avanceret teknologi og loader Internet-sider hurtigere, nemmere og mere sikkert end de traditionelle browsere på markedet.

Bagsiden ved Chrome er, at Google indsamler informationer i stor stil om din adfærd på Internettet og bruger det til at markedsføre Googles annoncører overfor dig.

De væsentlige egenskaber og funktioner ved Google Chrome:

  • One box for everything: Du kan taste alt ind i adresselinjen – fra søgeord til URL-adresser. På denne smarte måde kan du bruge adresselinjen til søgninger og web-adresser.
  • Thumbnails / faneblad: I stedet for at åbne et nyt browservindue, så kan du i Chrome åbne alle de faneblade inde i hvert browservindue og nemt navigere rundt på forskellige sider uden at miste overblikket.
  • Incognito mode: Har du ikke lyst til at dit besøg på et specifik side optræder i søgeoversigten og din web-historik? Så kan du vælge Incognito mode og surfe helt privat og uden at efterlade online spor af din færden.
  • Safe browsing: Chrome vil advare dig hver eneste gang du er lige ved at klikke ind på et web-site, der er mistænkt for (eller har en historik som antyder ondsindede aktivitet) at huse malware eller benytter phising angreb til at skade brugeren.

Download programmet

Tidligere artikelGoogle Drive som gratis online harddisk på 15 GB
Næste artikelAdobe Flash Player