Google Chrome

Google Chrome er den nyeste browser fra Google som skal konkurrere med Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera og de andre browsere på browser-markedet.

Google Chrome er en browser, der kombinerer et minimalistisk design med avanceret teknologi og loader Internet-sider hurtigere, nemmere og mere sikkert end de traditionelle browsere på markedet.

Bagsiden ved Chrome er, at Google indsamler informationer i stor stil om din adfærd på Internettet og bruger det til at markedsføre Googles annoncører overfor dig.

De væsentlige egenskaber og funktioner ved Google Chrome:

  • One box for everything: Du kan taste alt ind i adresselinjen – fra søgeord til URL-adresser. På denne smarte måde kan du bruge adresselinjen til søgninger og web-adresser.
  • Thumbnails / faneblad: I stedet for at åbne et nyt browservindue, så kan du i Chrome åbne alle de faneblade inde i hvert browservindue og nemt navigere rundt på forskellige sider uden at miste overblikket.
  • Incognito mode: Har du ikke lyst til at dit besøg på et specifik side optræder i søgeoversigten og din web-historik? Så kan du vælge Incognito mode og surfe helt privat og uden at efterlade online spor af din færden.
  • Safe browsing: Chrome vil advare dig hver eneste gang du er lige ved at klikke ind på et web-site, der er mistænkt for (eller har en historik som antyder ondsindede aktivitet) at huse malware eller benytter phising angreb til at skade brugeren.

Download programmet