DAEMON Tools Lite

0
873

Har du downloadet en ISO fil og ved ikke hvad du nu skal gøre? Så skal du have fat i DAEMON Tools Lite, der hjælper dig med at oprette et virtuelt drev, så du kan “mounte” en ISO og afvikle ISO filen.DAEMON Tools Lite kan også skabe image-filer i et helt nyt format kaldet Media aData eXtended (*.mdx), der gør det meget lettere at gemme image-filer. Du kan selvfølgelig også oprette ISO filer fra f. eks en original DVD-film, PC-spil eller Blu-Ray med DAEMON Tools og sætte et kodeord på, så kopien ikke kan udnyttes af uvedkommende.

Vælger du at oprette en virtuelt drev (kaldes også at emulere et drev), så kan DAEMON Tools emulere CD, DVD-ROM, HD DVD og Blu-Ray drev. Så DAEMON Tools Lite kort fortalt med alle standard drev til din PC.

DAEMON Tools Lite understøtter op til fire uafhængige virtuelle drev og kan mounte ISO-filer og MDX-filer i Windows – du finder de virtuelle drev under Min Computer ved siden af dine rigtige drev.

Selvom DAEMON Tools Lite er en letvægts-udgave af DAEMON Tools, så er denne freeware version det perfekte værktøj til den private bruger.

Tidligere artikelK-Lite Codec Pack Full
Næste artikelCobian Backup