Sådan downloader du Windows 10

0
759

Der er adskillige måder til at downloade Windows 10 fra Microsoft, indbefattet den komplette udgave, evalueringsversioner og gratis offentlige prøveudgaver som kaldes tekniske preview for Windows Insiders.

Det tekniske preview henvender sig til brugere, som ønsker at gennemprøve den nyeste version af Windows og hjælper med at udforme Windows fremtid. Virksomhedsudgaven er kun rettet mod store forretningsforetagender og fokuserer på sikkerhed og virksomhedsledelse, snarere end på brugerfunktioner.

Windows 10 og Windows 10 Pro image-filer (ISO)

Du kan downloade Windows 10 Home og Windows 10 Pro ISO-filer på alle sprog direkte fra Microsoft Software Download siden her.

Du vil blive bedt om at bekræfte det sprog, du ønsker at anvende. Vælg derefter 32-bit eller 64-bit versionen af Windows 10 og din download vil begynde. Vær opmærksom på, at med mindre du opgraderer en computer, der kører Windows 7, eller Windows 8, vil du blive anmodet om, at indtaste en produktnøgle for at aktivere versionen.

Windows 10 Enterprise Evaluation Disk Image (ISO)

Virksomhedsbrugere kan finde en evalueringsversionen af Windows 10 i Microsoft TechNet Evaluation Center. Evalueringsversionen kan anvendes i 90 dage og kan ikke konverteres til den komplette virksomhedsudgave.

Windows 10 Education Edition Disk Image (ISO)

Hvis du har købt Windows 10 via en undervisningsinstitution, kan du downloade en kopi af Windows 10 installationsmediet ved at besøge det Academic Download Center.

Microsoft Volume Licensing og MSDN Subscription Customers

Enterprise volumen licenshavere og kunder med MSDN-abonnement kan også downloade den fuldstændige version af Windows 10 Home, Windows 10 Pro og Windows 10 Enterprise fra de nedenstående portaler:

Volume Licensing Service Center
MSDN Subscription Downloads

Tidligere artikel10 ting kun nørder ved om Microsoft og Windows
Næste artikelGør din windowscomputer hurtigere og mere sikker