Hvad er Y8?

Kort sagt er Y8 en online side hvor du kan spille diverse spil, helt gratis. Y8 har en stor variation af spilgenrer, så du kan være sikker på at der er et spil som er noget for dig eller andre i din familie. I skrivende stund har Y8 op mod 30 millioner brugere som ofte besøger hjemmesiden.

En funktion som mange brugere benytter sig af er multiplayer funktionen, som kan findes i mange af de spil der tilbydes på Y8.

Skal jeg bruge en computer for at spille på Y8?

Nej, du behøver ikke en computer for at bruge Y8. Du kan også spille på din tablet eller mobiltelefon. Det kan dog være en fordel, med nogle af spillene, at bruge din computer.

Hvis du vil spille online spil på din mobil, er det også en mulighed at bruge https://mobiilikasinot.online/. Her finder du alverdens spil som du kan bruge din tid på og som du let kan gå til via til mobil.

Hvis du mangler noget underholdning i hverdagen eller du bare vil forkæle dig selv lidt, så er det oplagt at bruge din tid på at spille diverse spil på dine mobile enheder. Det er let at gå til og kræver kun så meget af dig, som du selv vil lægge i det. Du kan blive fanget af det og fjerne alt opmærksom fra det omkring dig, eller du kan bruge det som tidsfordriv og en tilhørende ting, mens du laver mad eller ser fjernsyn.

Den perfekte tidsfordriv og underholdning

Y8 er en hjemmeside som tilbyder et utal af spil, som både kan spilles alene eller sammen med vennerne. Spillene har en stor rækkevidde, så du kan være sikker på at der er et spil som fanger din opmærksomhed. Det kan godt være at det første spil du prøver, ikke er noget for dig og måske det næste heller ikke er. Men hvis du allerede ved hvilken type spil du leder efter, kan du hurtigt og nemt filtrere i spillene. Hvordan dette gøres, beskrives senere i artiklen.

Men hvis du går derhjemme og har noget overskydende tid som du ikke ved hvordan du skal bruge, så er Y8 den oplagte mulighed for dig.

Der er en masse fordele ved at bruge Y8. Der er spil for alle køn og aldre samt for alle interesser. Y8 dækker hele paletten. Hele familien kan bruge hjemmesiden. I kan sidde sammen og spille, i kan endda spille det samme spil sammen.

Hvis du er en forælder som kan blive bekymret for at dit barn sidder og spiller på internettet uden opsyn og pludselig ender på en side som de ikke burde være på, eller sidder og spiller spil som ikke passer til aldersgruppen, så kan du nemt lave et filter og være helt tryg når dit barn spiller. Dette beskrives senere i artiklen.

Hvordan finder jeg et spil for mig på Y8?

Y8 er sat op på en strategisk måde så du let kan finde et spil som du vil bruge din tid på.

For at gøre det endnu mere personligt, kan du oprette dig som bruger. Hvis du opretter dig som bruger vil dine spil blive gemt, så du kan fortsætte hvor du slap, næste gang du har brug for noget underholdning eller tidsfordriv.

Alt du skal gøre for at oprette en bruger på Y8 er at følgende nedenstående trin:

 1. Tryk på den røde knap øverst til højre hvor der står ’registrer’.
 2. Der vil nu dukke en boks op hvor du skal udfylde et brugernavn og dit fornavn, herefter skal du trykke ’next’.
 3. Nu skal du skrive den e-mail som du ønsker at benytte dig af og du skal vælge et kodeord. Når du har gjort det, trykker du på ’next’ igen.
 4. Så skal du vælge dit køn og trykke på ’next’.
 5. Til sidst skal du udfylde din fødselsdag samt fødselsår og trykke på ’finish’.
 6. Nu har du din egen bruger på Y8. God fornøjelse!

På hjemmesiden vil der uden tvivl være et spil som fanger dig og vækker din interesse, uanset om du er til racerspil, skydespil, arkadespil eller noget helt fjerde.

For at du nemt kan finde et spil i den kategori som passer dig netop dig, så trykker du bare på knappen ’categories’ ved siden af registrer knappen. Her vil der dukke følgende kategorier op:

 • For piger
 • Køre- og racerspil
 • Strategi og RPG (Role Playing Games)
 • Management og Simulator
 • Tænkespil
 • Action og Adventure
 • Sport
 • Skydespil
 • Kampspil
 • Skillspil
 • Arkade og Classic
 • Sjov og Skør

Skal jeg være bekymret eller bange når mine børn bruger Y8?

Du har ingen grund til at være bekymret for at dine børn ender på nogle forkerte sider når de bruger Y8. Dette skyldes nemlig at Y8 har udviklet et forældrefilter, så du som forældre kan vælge hvilke spil dit barn har adgang til og ikke har adgang til.

Det gør du ved at vælge hvilke temaer eller ’labels’ dit barn ikke har adgang til, eksempelvis ’shooting’ eller andre voldelige spil.

Dette gør du med følgende tre trin:

 1. Tryk på ikonet øverst i højre hjørne med et stort og et lille menneske
 2. Herefter skal du vælge et kodeord. Dette skal bruges når du skal ændre i filteret.

Du skal også vælge hvilke ’labels’ som ikke skal dukke op på dit barns side.

 • Til slut trykker du på ’Update parental filter’.

Når du har filtreret siden, så kan du trygt lade dit barn spille på Y8. Måske du endda selv kan blive fanget af et spil og begynde at bruge siden?

Skal jeg bruge flash for at bruge Y8?

Nej, det er ikke nødvendigt at have flash på din computer for at spille spil på Y8. Dog kan der være enkelte spil som kræver flash.

I 2020 valgte Adope at stoppe samarbejdet med Flash Player pluginnet. Dette betyder at nogle spil, som kræver flash, ikke kan spilles på browsere som fx Google Chrome.