Anmeldelse af Avast Cleanup

0
825

Avast Cleanup er en populære software, der kan rydde ud i dine filer og organisere dem på en måde, hvor computeren bliver i stand til at arbejde hurtigere. Det er netop denne egenskab, der har gjort programmet så populært blandt den brede befolkning, fordi computeren er så essentiel en del af vores liv, at mange irriterer sig over hastigheden.

I en verden hvor tid er penge, er langsomme computere ikke set på med glade og positive øjne. Det skaber irritation i hverdagen, og det kan hurtigt ødelægge ens humør, når ikke tingene fungerer, som de skal.

Du kan blive klogere på Avast Cleanup lige her. Vi gennemgår, hvad programmet er, og om det er noget, som du vil have gavn af i din hverdag.

Hvad er Avast Cleanup?

Avast Cleanup er kort sagt et værktøj, som du kan bruge til at optimere din computer. Den får systemet til at arbejde hurtigere ved at rydde ud i dine filer og organisere dem. Den rydder også ud i din registreringsdatabase.

Avast Cleanup vedligeholder dit system og bevarer computerens evne til at fungere hurtigt og fejlfrit. Udover at rydde ud i det, du ikke skal bruge, så sørger den også for at din software er opdateret, og den sikrer, at computeren ikke er sårbar på nogen måde.

Der er mange, der konstant søger måder, hvorpå de kan få en hurtigere computer, og da Avast Cleanup netop kan tilbyde dette, så er den populær blandt den brede befolkning.

Hvorfor bør du rydde op i dine gamle filer?

Der er mange, der undervurderer, hvor stor en forskel det kan gøre at rydde ud i dine gamle filer. Men de fylder faktisk mere, end du måske lige går og tror.

Jo flere filer der er på din computers harddisk, jo mere kapacitet skal den bruge til at behandle data. Samtidig kan det være utroligt svært at undgå at få en masse forskellige filer på din computer, når du bruger den hele tiden.

Derfor kan du med fordel investere i et program som Avast Cleanup, der klarer arbejdet for dig, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Desuden kan gamle filer også blive ramt af virusser, der også påvirker din computers funktionalitet, og hvis du har apps, der er for gamle, så kan de også indeholde forskellige sårbarheder. Derfor er det vigtigt enten at slette dem eller holde dem opdateret.

Er du i tvivl, om din computer allerede har fanget en virus, kan du tage en anti-virus test på antivirustest.jp.

Kan du redde din computer ved at rydde op i dine gamle filer?

Det korte svar til spørgsmålet er nej. Computere har en udløbsdato – hvornår den er, afhænger af måden, du behandler din computer på, og hvor god en computer du har købt.

Du kan forlænge holdbarheden på din computer ved regelmæssigt at rydde op på den, men selv hvis du renser en gammel computer helt i bund, så er det ikke garanteret, at du redder den. Et cleanup program som Avast Cleanup er ikke et mirakelmiddel, men det kan spare dig en del penge, hvis du forlænger holdbarheden med et år eller to.

Avast Cleanup egenskaber

Avast Cleanup er utroligt grundig, når det kommer til at finde filer, der kan skade din computer og i virkeligheden ikke har noget formål. Den kan kigge hele computeren igennem: overførsler, browser, cookies, dele af forskellige filer og meget andet. Det resulterer i en masse fri plads og en hurtigere computer.

Men det er ikke dens eneste funktioner. Den har yderligere funktionerne:

  • Disk cleaner
  • Registry cleaner
  • Browser cleaner
  • Sleep mode
  • Shortcut cleaner
  • Bloatware removal
  • Automatic maintenance
  • Tuning Dashboard and Action Center
  • Automatic Updates

Disse hjælper alle med at holde computeren fri for filer, der optager plads og gør computeren langsommere samt vedligeholde computerens funktionsevne og sikkerhed.

Er Avast Cleanup gratis? Er Avast Cleanup pengene værd?

Avast Cleanup er desværre ikke et gratis program. Det koster $59.99 – tilsvarende ca. 367 kr. – for et abonnement til én enhed, mens det koster $69.99 – tilsvarende ca. 429 kr. – til 5 enheder.

Du kan altså spare en del, hvis du har flere enheder, som du vil bruge programmet til. Desuden kan du også spare penge, hvis du bruger andre af programmerne, der er en del af Avast Ultimate-pakken, så det kan du altid undersøge.

Hvorvidt Avast Cleanup er pengene værd, er noget, der er op til den individuelle bruger. Mange avancerede brugere finder det en smule meningsløs, da de kan udføre alle handlinger selv. Hvis du derimod ikke rydder ud i din computer regelmæssigt, og du egentligt ikke er interesseret i at kunne gøre det selv, så kan det spare dig en del plads, forlænge holdbarheden på din computer og forbedre computerens funktion. Og så er det en utroligt nem løsning – hvis du er interesseret, så kan du downloade Avast Cleanup.

Det kan også spare dig penge på lang sigt, netop fordi det forlænger computerens holdbarhed.

Læs mere – klik her

Tidligere artikelGuide: Sådan downloader du VPN til Mac med NordVPN
Næste artikelHold pause fra hverdagen med odds-apps