Norton Utilities

0
381

Norton Utilities er velkendt i computerkredse for at være noget nær det bedste til at holde din computer i topform. Norton Utilities sørger for at din PC kører hurtigere ved f. eks disk-defragmentering, håndtering af alle opstartsprogrammer, disk-cleaner, cache cleanup og mange andre nyttige programmer. Norton Utilities yder sit navn stor retfærdighed og optimerer din PC med de bedste værktøjer.

Norton Utilities er et af Symantecs mest populære optimerings-produkter gennem tiderne – Norton Utilities har altid indeholdt de bedste programmer til optimere af brugerens PC, rense ud i overflødige filer, tjekke status på opstarts-programmer, genskabe mistede filer, defragmentering af harddisken, diagnosticering af fejl i systemet og meget mere.

I Norton Utilities har Symantec opdateret de velkendte værktøjer til Vista, Windows 7 og Windows 8, samt tilføjet en række interessante værktøjer – bla. PassMark. PassMark er et værktøjer, der tjekker din PCs hastighed, performance, stabilitet og foreslår rettelser som kan forbedre hastigheden.

PassMark holder også øje med alle ændringer der foretages i system f. eks i registreringsdatabasen, så du altid kan gå tilbage til en tidligere konfiguration.

Norton Utilities kan varmt anbefales til alle brugere, der ønsker nogle af de bedste værktøjer til PC-brugere på alle niveauer.

Læs mere her

Tidligere artikelMedia Player Classic Home Cinema
Næste artikelEmsisoft Online Armor

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her