Download Netflix film til din computer

Hvis du har fulgt med i reklamerne på dansk TV med bare et halvt øje, så har du sikkert fanget budskabet at den amerikanske film-portal Netflix er kommet til Danmark. I denne artikel vil vi vise hvordan du downloader de film du streamer via Netflix til din computer.

Til formålet skal vi anvende programmet Audials Movie, der hjælper med at downloade streamet film og video til en computer. Faktisk kan Audials Movie håndterer download fra alle typer af video-streaming portaler som f. eks Hulu, Vialay, TV2 Sputnik, Netflix osv.

Start Audials Movie op og skift til det vindue (i højre side) som hedder “Save Video” – det er under “Streaming”. I nederste del af vinduet kan du vælge output profil dvs. videoformatet som Netflix videoen skal gemmes i.

For at komme i gang med at downloade fra Netflix skal du nu klikke på knappen “Screen Recording” som er placeret i midten af vinduet.

Et lille dialogvindue popper op og du skal herfra klikke på knappen “Auto”. Næste skridt er at åbne din browser og din Netflix konto. Vælg den film du øsnker at downloade og sæt filmen på pause fra begyndelsen.

I det lille, aflange, dialogvindue “Screen capture wizard” skal du klikke på knappen “Start” og efterfølgende skal du afspille Netflix filmen via din browser.

Audials Movie begynder nu at downloade den film som bliver streamet til din computer og gemmer i det valgte videoformat. Du bør ikke bruge computeren, imens du downloader via Netflix – det kan forringe kvaliteten. Så snart filmen er afspillet optræder den på listen i “Save Video” og du kan klikke på knappen “Save” for at gemme den.

download klik her 2 Download Netflix film til din computer