Outlook Personal Folders Backup

0
940

Tag backup af din e-mails, kontaktpersoner, begivenheder og alt data i Microsoft Outlook med Personal Folders Backup – dette lille tilføjelsesprogram er udviklet af Microsoft og gratis at bruge.

Personal Folders Backup opretter regelmæssige backupkopier af dine .PST filer, så du altid kan genskabe en 100% fungerende sikkerhedskopi af Outlook, hvis uheldet er ude. En .PST fil indeholder alt det data som er gemt i Microsoft Outlook – lige fra e-mails til indtastede aftaler og begivenheder.

Jo flere e-mails du modtager i din indbakke desto større bliver .PST filen og hvis du når den skæbnesvanger grænse på 2 GB, så går Microsoft Outlook ned og vil ikke starte op igen. Officielt har Microsoft aldrig anerkendt denne fejl, men uofficielt så har ved Microsoft godt sårbarheden i Outlook ved netop denne størrelse af .PST filen.

Du kan modvirke denne trussel ved at benytte Personal Folders Backup til løbende at tage backup af Outlook og .PST filen, så du ikke får en ubehagelig overraskelse en skønne dag og mister alt data i Outlook. Personal Folders Backup kan oprette sikkerhedskopier af Microsoft Outlook 2002, Microsoft Outlook 2003, Microsoft Outlook 2007 og Microsoft Outlook 2019.

Download programmet

Tidligere artikelRealtek High Definition Audio
Næste artikelBlueStacks App Player